Arbejdsproces

Se trin for trin hvordan et samarbejde med The Online Gurus forløber.

Tilbud

Efter første kontakt, der sender vi dig en analyse samt priser.

Opsætning & Justering

Vi opsætter eller justerer de marketingskanaler, som vi har aftalt at samarbejde omkring.

Optimering & Rapportering

I den aftalte samarbejdsperiode optimerer vi dine marketingskanaler, samt holder dig løbende opdateret omkring, hvordan det går.

Afslutning & Videre Samarbejde

Når arbejdet er fuldendt, leverer vi en uddybende rapport til dig, samt indleder en dialog om det videre samarbejde.

Tilbud

Indledningsvist udarbejder vi et tilbud til dig, som er baseret på tal og målinger fra eksempelvis Google Ads, så vi kan se, hvordan potentialet for dig er ift. online markedsføring. Tilbuddet indeholder også en plan samt en skræddersyet pris, så du kun betaler for det, som netop du har brug for.

Opsætning & Justering

Når vi er enige om en pris og en plan, begynder vi med at implementere den plan, som vi har fremlagt for dig. Det tager typisk nogle dage eller maks én uges tid, inden planen er fuldført. Når setup’et er fuldendt, sender vi en besked til dig om, at optimeringsarbejdet begynder.

Optimering & Rapportering

Når vi har fuldført opsætningen af de aftale online markedsføringskanaler, begynder vi med selve optimeringsarbejdet, hvor målet er at betale så få penge for en konvertering som muligt. Vi kigger flere gange om ugen på dine kampagner, så der ikke sker uheldige ting med dine kampagner. Du får både ugentlige samt månedlige rapporter med, hvordan det går, så du altid er med på sidelinjen.

Afslutning & Videre Samarbejde

Mange virksomheder har mange forskellige mål. Det kan være, at du kun vil have hjælp til opsætning og optimering i cirka seks måneder, og dernæst vil du selv overtage styrringen. Eller også vil du bare have, at vi skal styre din online markedsføring. Hvad end, der er tilfældet, hjælper vi dig med at nå i mål med dine ambitioner og mål hvad angår online markedsføring.