Facebook-markedsføring har mange muligheder

Facebook Markedsføring - Online Markedsføring - The Online Gurus

Facebook er ikke kun det største sociale medie, ikke blot i Danmark men i hele verden, og derfor er det vigtigt, at du kommer i gang med Facebookmarkedsføring i dag. Læs alt om det her.

Facebook er det største sociale medie og netværk i verden. Derfor er Facebook-markedsføring utroligt populært og brugt blandt virksomheder i mange forskellige brancher. Uanset hvad du arbejder med, og hvad du tilbyder, vil det næsten garanteret være muligt at ramme din relevante målgruppe på Facebook.

Det er ikke mindst tilfældet, fordi Facebook tilbyder en lang række muligheder for at markedsføre sig selv og ikke mindst måle på effekten af fx dine annoncer. Uanset om du har markedsført din virksomhed på de sociale medier i mange år, eller du blot er ved at komme i gang med det, er Facebook-markedsføring værd at se nærmere på og få en forståelse for.

Facebookmarkedsføring – hvad og hvordan?

Facebookmarkedsføring
Du kan bruge Facebookmarkedsføring på mange måder.

Facebook er et alsidigt medie med mange funktioner. Derfor er der også mange måder, hvorpå man kan markedsføre sig selv og sin virksomhed på Facebook. Først og fremmest er det en god idé at oprette en side eller profil for din virksomhed. Det giver mere synlighed, især hvis man får opbygget et netværk med mange ”synes godt om”. At dele brugbart indhold på sin Facebook-side og få kunderne til at interagere er en af de bedste måder, hvorpå man kan opnå stor synlighed på Facebook.

Det vil dog kræve en del arbejde og tid at opbygge en stor og populær Facebook-side. Heldigvis er der også andre muligheder for Facebook-markedsføring, hvor man kan betale sig fra arbejdet og blive synlig for relevante kunder med fx annoncer.

Kom i gang med Facebook-annoncering

Facebook annoncering er en oplagt måde at blive synlig for dine kunder og ramme dem der, hvor de bruger en masse tid – nemlig Facebook. De fleste, der har brugt mediet, kender til striben af annoncer i højre side. Idet Facebook ved en masse om mediets brugere, er det nemt og oplagt at ramme netop din udvalgte målgruppe med en relevant annonce.

Facebookmarkedsføring
Med Facebookmarkedsføring handler det meget om at ramme de rette målgrupper.

For eksempel kan du målrette din annonce efter køn, alder, beskæftigelse eller geografisk placering. Samtidig tilbyder Facebook en lang række værktøjer til at analysere og måle på dine annoncer for at blive klogere på, hvad der virker. Derfor kan du løbende optimere på din Facebook-markedsføring og sikre dig, at du får mest værdi for de annoncekroner, du lægger. Viden om din målgruppes interesser, alder og placering giver dig også bedre mulighed for at skabe engagerende og værdifuld content på din Facebook-profil som beskrevet ovenfor.

Fang kunder med Facebook retargeting

Facebook retargeting er mediets svar på re-marketing. Facebook har indbyggede funktioner, der gør det muligt for dig at målrette dine annoncer til de brugere, der allerede har været inde på din side. På den måde kan du skabe salg hos både eksisterende og potentielle kunder. Facebook retargeting er desuden et område i fuld udvikling, så der kommer formentlig kun endnu flere muligheder i fremtiden.

Husk dog at få lagt en Facebook Pixel på din side, hvis du vil gøre brug af Facebook retargeting. Læs mere om dette her.

The Online Gurus kan hjælpe

Mangler du hjælp med din eksisterende Facebookmarkedsføring, eller skal du igang på det sociale medie, kan The Online Gurus hjælpe dig.

Læs mere om Facebookmarkedsføring her, eller kontakt os i dag!

Bestil Gratis Konsultation