Google Ads Negative Søgeord på Kontoniveau

Blog Google Ads Negative Søgeord på Kontoniveau

Så har Google endelig introduceret en ny feature: negative søgeord på kontoniveau over hele verden. Og hvad betyder så det for dig som annoncører? Kort sagt, så får du mere kontrol over hvilke typer søgninger dine annoncer skal vises på på bla. søge- og shoppingnetværket.

Hvad Betyder Det og Hvordan Gør Du

Med denne nye feature får du nu mulighed for at tilføje søgeord for at udelukke trafik fra alle samtlige søge- og shoppingkampagner på din konto. Desuden så får det også effekt på søge- og shoppingdelen af ​​Performance Max. Og det er nemlig rigtig godt, fordi det giver os en smule kontrol tilbage over de automatiserede kampganetyper som Pmax nemlig er. 

For at få adgang til den negative søgeordsliste på kontoniveau skal du klikke “alle kampagner” i venstre menu, og derefter klikke “kontoindstillinger”:

menuerne er de 2 kolonner du finder til venstre - klik "account settings" eller "kontoindstillinger"

Herefter vil du midtfor på skærmen se alle kontoindstillingerne, og i et af felterne burde der stå: “Negative søgeord”. Åben menufeltet ved at klikke på det, og så vil du se den typiske blå knap med pluset i, hvor du kan klikke:

negative-søgordsliste-på-kononiveau
Klik på den blå knap med pluset, og du får en pop-up frem, hvor du kan skrive alle de søgeord du ikke vil have dine annonce vises på

Når du ser boksen poppe op med “tilføj negative søgeord” kan du indsætte de ord du mener ikke er relevante for din varer eller ydelser eller din brand generelt.

Google skriver selv: “Når du opretter en liste med negative søgeord på kontoniveau, ekskluderer du bestemte termer, som ikke skal udløse visning af dine annoncer på beholdning på Søge- og Shopping-netværket. Denne liste gør det nemmere at sikre, at dine annoncer bliver vist for den relevante målgruppe, så du kan opnå flere og/eller mere værdifulde konverteringer.”

Listen kan maksimalt indeholde 1000 ord.

Du kan læse mere på Google’s support side her

Skal Du Bruge Hjælp Til Google Ads?

Har du ikke mod på at lave din egen Google Ads søgekampagne, så kan vi også hjælp. Start med at få lavet en gratis analyse af dit potentiale på Google Ads.

Gratis Analyse
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on linkedin
Så har Google endelig introduceret en ny feature: negative søgeord på kontoniveau over hele verden. Og hvad betyder så det for dig som annoncører? Kort sagt, så får du mere kontrol over hvilke typer søgninger dine annoncer skal vises på på bla. søge- og
Vil du sikre dig, at man kan genkende dit brand på Google, når du kører Google Ads søgenannoncer? Hvis ja, så er Google ved at lancere en ny feature, hvor man kan tilføje både sit logo og sit firmanavn til søgeannoncerne, når de bliver
Har du en virksomhed eller en webshop, og vil du gerne skabe synlighed omkring din forretning, så skal du prøve Google display. Kort sagt, der er Google display annoncering på Googles displaynetværk. Du kender disse annoncer som banner-annoncer, som du ser rundt omkring på