fbpx

Google udvidelser giver ekstra værdi til dine annoncer

Google udvidelser giver ekstra værdi til dine annoncer - Online Markedsføring - The Online Gurus

Når du ser en Google annonce, er der ofte Google udvidelser med, men hvilke er mest almindelige, og hvilke skal du huske at bruge hver gang? Find svaret her.

Når man opretter en annonce via Google Ads, er det ofte kun begrænset information, der vises om dig og din virksomhed. Men det er bevist, at jo mere tilgængelig information, der er, jo mere tilbøjelig er en kunde eller bruger til at klikke. Derfor er Google udvidelser værd at kende til og bruge for dig, der gerne vil have maksimalt ud af dine annoncer i søgemaskinen.

Med Google udvidelser kan du nemlig udvide dine annoncer med mere brugbar information, fx om dine produkter eller dine åbningstider. Det er også muligt at tilføje en opkaldsfunktion, så dine kunder kan tage direkte kontakt. Ved at udvide dine annoncer øger du chancerne for, at kunderne klikker på netop din annonce og vælger dig frem for konkurrenterne. Det bedste ved udvidelserne er, at de er gratis at tilføje til dine kampagner.

Google udvidelser med info

Der findes forskellige typer og former for Google udvidelser. En af dem er infoudvidelser, der giver mere information til dine kunder. Det giver mulighed for at promovere unikke tilbud til dine kunder, fx ved at lægge vægt på kundeservice døgnet rundt eller gratis fragt og retur. Det er med til at fremhæve din virksomheds fortrin ved hjælp af nogle få ord eller en sætning.

Det er vigtigt at være kort og konkret, da man ikke har meget plads at gøre godt med. Infoudvidelserne kan tilpasses den enkelte kampagner og annoncegrupper, så forskellig information vises i forskellige situationer. Du kan også tidsindstille infoudvidelser – fx sådan at et budskab kun vises før kl 12 eller kun vises på en speciel dag som fx Black Friday.

Udvidelser med undersidelinks

Google udvidelser
Husk at bruge udvidelser med undersidelinks på dine annoncer, fordi de giver kunderne yderligere adgang til din hjemmeside.

Du kan også tilføje udvidelser med links til undersider. Det kan fx være links til et bestemt blogindlæg eller et produkt, som giver mening i forhold til den enkelte søgning. På den måde kan du lede dine kunder direkte til den underside, der er relevant for dem, så de ikke skal lede hele din side igennem. En af fordelene ved udvidelser med undersidelinks er desuden, at de nemt kan skiftes ud og erstattes med andre sider. Du kan også tilpasse dine undersidelinks til mobilenheder til de kunder, der søger på deres telefon.

Mere website-info på dine annoncer

Det er også muligt at bruge udvidelser med website-info. Det er en nærmere beskrivelse af, hvad man kan finde på din hjemmeside. Eksempelvis kan en webshop tilføje information med nogle af de brands eller modeller, der sælger. Rejsehjemmesider kan tilføje destinationer og udvalgte hoteller, og sådan kan man blive ved. Igen er det med til at fange kundens opmærksomhed og lede vedkommende videre ind på websitet.

Opkaldsudvidelser

Google udvidelser
Med opkaldsudvidelser kan du opfordre kunder, der ser dine annoncer, til at ringe til dig direkte.

Med en opkaldsudvidelse giver du kunden mulighed for at ringe direkte fra annoncen – altså uden om din hjemmeside. Det giver samtidig mulighed for at spore et telefonnummer, så du kan se præcis, hvilke annoncer, der giver flest værdifulde opkald og salg.

The Online Gurus er eksperter i Google Ads

Det kan være meget uoverskueligt at starte ud med Google Ads, og derfor er det nemt at miste mange penge på forgæves kliks, hvis man ikke ved, hvad man gør.

Læs mere om, hvad The Online Gurus kan hjælpe dig med, når det kommer til Google Ads, eller kontakt os allerede i dag for at tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med Google Ads.

Bestil Gratis Konsultation