Bestil En Gratis Konsultation

Bestil en gratis og uforpligtende konsultation og hør om, hvordan du vækster dine online salg, eller genererer flere leads til din virksomhed

Kontakt os

Bestil en gratis konsultation på, hvordan I kan udnytte online markedsføring mest profitabelt

Vi tager et kig på jeres eksisterende opsætning og analyserer, hvilke muligheder der er for jeres virksomhed med online markedsføring, og hvilke kanaler I bedst kan udnytte til at generere mere online salg, eller flere relevante kundeemner på den mest kosteffektive måde.

Vores tilgang er altid datadrevet, og vi laver en gratis og uforpligtende analyse for jer ift. annonceringsmulighederne, kost og profit for jeres hjemmeside eller specifikke landingssider, så I får et godt indblik i, hvordan I kan vækste omsætningen med onlinemarkedsføring.

Hvad indeholder en gratis konsultation?

Med en gratis konsultation omkring online markedsføring får du indsigt i, hvordan online markedsføring kan hjælpe din virksomhed med at vækste omsætningen.

Vi starter med en snak omkring din virksomhed, dine produkter og de ønsker og mål du har for at vækste din forretning. Herefter dykker vi ned og analysere på hvilke online kanaler, der aller bedst vil egne sig til dit produkt, og til at nå ud til dine potentielle kunder.

Afslutningsvis fremsender vi et oplæg på en annonceringstrategi tilpasset din virksomhed med et tilbud på et samarbejde mellem os.

Har du allerede en konto?

Hvis du allerede har en Google Ads eller Facebook Ad Manager-konto, kan vi også gratis tilbyde en gennemgang af disse.
Gratis Ads-konto Gennemgang
Det får du med i en gratis konsultation
-
Google Ads
Analyse af kampagnestrukturen
Analyse af volumen på relevante søgeord
Analyse af bud og budstrategier
Analyse annoncerformater, tekst og udvidelser
Tips og tricks til hvordan du øger ROAS eller nedsætter CPA
Sociale medier
Analyse af målgrupper udvalg og segmentering
Analyse af målretninger af udvalgte målgrupper
Analyse af kampagneopsætninger
Analyse af creatives
Tips og tricks til hvordan du øger ROAS eller nedsætter CPA

Klar til at vækste med online markedsføring?

Send os en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt, så vi kan indlede en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vækste din forretning med online markedsføring.
Har du ikke nogen Google Ads-konto, men vil gerne have en prognose, skriv da ‘prognose’ i beskedfeltet.
Du kan også vælge bare at ringe til os direkte på +45 36 99 06 08, og vi kan tage en uforpligtende snak.


  Referencer

  Læs hvad The Online Gurus' nuværende og tidligere kunder sig om, hvordan det er at arbejde med The Online Gurus, samt hvilke resultater de har fået.
  NPInvestor- Kundecases - The Online Gurus
  One Mobility- Kundecases - The Online Gurus
  FarmBackup Task- Kundecases - The Online Gurus
  Energi Elektrikeren - Kundecases - The Online Gurus
  lamper online

  Bjørn Sørensen

  Indehaver af One Mobility

  Jeg kan kun anbefale The Online Gurus for deres opfølgning og engagement. De viser stor indsigt i at optimere hjemmesider og synlighed på Google, og så til ganske rimelige priser.

  Jesper Bender

  IT-chef hos NPInvestor

  Vi er utroligt glade for vores samarbejde med The Online Gurus. De er et par super professionelle fyre, som eksekverer lynhurtigt og effektivt.

  Anders Knudsen

  CMO hos FarmBackup

  Vores samarbejde med The Online Gurus har gjort, at vi har fået styr på vores Google annoncering. Folkene bag er dygtige eksperter, og deres fremgangsmåde er venlig og brugervenlig, så man som kunde hele tiden føler, man er oven på.

  Hubert Andrzejewski

  Indehaver af Ægtelammeskind.dk

  Vores samarbejde med The Online Gurus giver os flere penge i kasse, som også har betydet mere luft i økonomien og mere plads til udvikling. Jeg kan varm anbefaler dem. Mange tak The Online Gurus!!!!

  Mai-Britt Vaqué

  Indehaver af Nauticum.dk

  Mine webshops har haft en omtumlet tilværelse med Google Ads-hjælp fra forskellige bureauer, men efter jeg har flyttet opgaven til The Online Gurus, kører det hele som smurt i olie. Salget brager derudaf, og jeg har travlt i kundebetjeningen, i pakkeriet og i bogføringen. Så er det sjovt at have webshops.
  Læs mere her