Mød The Online Gurus

The Online Gurus blev stiftet i 2018 af to digitale nørder, Dariusz og Niels, der begge tidligere har arbejdet for Google. Nu arbejde de med alle former for online markedsføring. Mød dem nedenfor.
The Online Gurus

Dariusz Tuczynski

Dariusz er den flersproget online guru som taler flydende dansk, engelsk, polsk og spansk.
Han har salgshatten på med erfaringer fra flere forskellige IT virksomheder og startups, hvor han har hjulpet med salg og markedsføring fra ERP systemer til plugin løsninger. I dag er han The Online Gurus nørd med hænderne dybt i Google Ads og kundesalg, hvor han varetager alt fra strategi til eksekvering af kampagner online.

Niels Hofma

Niels er den guru, der har styr på det danske sprog.
Han har tidligere arbejdet som skrivende journalist for flere dagblade, og har også stiftet et magasin omkring bæredygtighed, der hedder Balancee.
Efter journalistikken fandt Niels online markedsføring og blev straks forelsket. Han har været involveret i en dansk startup, hvor han arbejdede med SEO, flyttede senere til Spanien for at arbejde med Google Ads, og nu er han medstifter af The Online Gurus.

The Online Gurus - dit online marketing bureau

The Online Gurus er en online markedsføringsvirksomhed oprettet i Barcelona ledet af unge, ambitiøse og kreative digitale nørder med passion for at skabe resultater, der løfter virksomheder til næste væksttrin.

Hvis du vælger The Online Gurus som dit online marketing bureau, får du kvalitet og professionel rådgivning til markedets bedste priser.

Hvorfor vælge os?

Vi arbejder med alle former for online markedsføring, så du behøver kun én online partner for at få indfriet din virksomheds ambitioner med en komplet online markedsføring strategi.

Hvorfor skal du vælge at arbejde sammen med The Online Gurus? Læs nedenfor hvorfor, at vi er den ideale samarbejdspartner omkring online markedsføring.

Ingen binding

Vi er altid fleksible, så hvis du vil afbryde samarbejdet med os, gør vi det. Dermed kan du være sikker på, at du ikke er bundet på hænder og fødder i flere måneder. Vi anbefaler dog, at vi arbejder sammen i mindst 3 måneder, så vi har tid til at sætte dine online marketingskanaler op, lade dem køre noget tid, samt levere en overlevering til dig, så du kan fortsætte på egen hånd fremover.

Åbenhed

Vi er altid åbne omkring, hvad vi laver af arbejde, når vi har indgået et samarbejde. Dermed vil vi aldrig fakturere dig for timer, vi ikke har brugt på at arbejde for dig. Desuden, hvis ikke vi kan levere resultater for dig, vil vi fortælle det til dig, så du ikke betaler for noget, der ikke virker.

Overlevering

Når vi har afsluttet vores samarbejde, laver vi altid en overlevering til dig, så du selv kan fortsætte med de online markedsføringskanaler, som vi har samarbejdet omkring. Selv hvis du opsiger vores samarbejde, anbefaler vi altid, at vi laver denne overlevering, så du selv kan fortsætte vores arbejde på egen hånd.

The Online Gurus er det rette valg som online marketing bureau, og vi ser frem til at blive din online guru!

Vi hjælper din virksomhed med at vækste gennem skræddersyet digitale markedsføringstiltag, så du bliver mere synlig overfor dine potentielle kunder de rigtige steder på de rigtige tidspunkter.

Vi arbejder altid på at skabe den bedste ROI for vores kunder gennem en datadrevet tilgang med fokus på leadgenerering og konverteringer. Vores klienter har fuld indsigt i alt arbejdet og får løbende rapporter på effekten og resultaterne. Desuden arbejder vi altid ud fra 3 grundlæggende værdier, og ud fra dine konkrete behov, og med dit brand i tankerne, så vi skaber klare budskaber, der opfordre til handling fra dine kunder.

Vores arbejdsproces

Vi arbejder altid udfra en datadreven tilgang, hvor vi henter tal fra din specifikke forretning og dit markedsområde.
 • 1

  Tilbud

  Vi sender et skræddersyet tilbud ud til dig, når vi har etableret kontakt med hinanden.

 • 2

  Opsætning & Justering

  Vi opsætter eller justerer de marketingskanaler, som vi har aftalt at samarbejde omkring.

 • 3

  Optimering & Rapportering

  I den aftalte samarbejdsperiode optimerer vi dine marketingskanaler samt holder dig løbende opdateret omkring, hvordan det går.

 • 4

  Afslutning & Videre Samarbejde

  Når arbejdet er fuldendt, leverer vi en uddybende rapport til dig, samt indleder en dialog om det videre samarbejde.

Kontakt os i dag

Send os en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt, så vi kan indlede en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vækste din forretning med online markedsføring.