Mød The Online Gurus

The Online Gurus blev stiftet i 2018 af to digitale nørder, Dariusz og Niels, der begge tidligere har arbejdet for Google. Nu arbejde de med alle former for online markedsføring. Mød dem nedenfor.
Online-markedsføring-the-online-gurus-hvem-er-vi

Dariusz Tuczynski

Dariusz er den flersproget online guru som taler flydende dansk, engelsk, polsk og spansk.
Han har salgshatten på med erfaringer fra flere forskellige IT virksomheder og startups, hvor han har hjulpet med salg og markedsføring fra ERP systemer til plugin løsninger. I dag er han The Online Gurus nørd med hænderne dybt i Google Ads og kundesalg, hvor han varetager alt fra strategi til eksekvering af kampagner online.

Online-markedsføring-the-online-gurus-hvem-er-vi

Niels Hofma

Niels er den guru, der har styr på det danske sprog.
Han har tidligere arbejdet som skrivende journalist for flere dagblade, og har også stiftet et magasin omkring bæredygtighed, der hedder Balancee.
Efter journalistikken fandt Niels online markedsføring og blev straks forelsket. Han har været involveret i en dansk startup, hvor han arbejdede med SEO, flyttede senere til Spanien for at arbejde med Google Ads, og nu er han medstifter af The Online Gurus.

The Online Gurus - dit online markedsføringsbureau

The Online Gurus er en online markedsføringsbureau oprettet i Barcelona ledet af kreative digitale nørder med passion for at skabe resultater, der løfter virksomheder til næste væksttrin.

Hvis du vælger The Online Gurus som dit online markedsføringsbureau, får du kvalitet og professionel rådgivning til markedets bedste priser.

Læs neden for hvilke værdier, som vi har bygget vores online markedsføringsbureau efter.

100 % gennemsigtighed

Vi er altid åbne omkring, hvad vi laver af arbejde, når vi har indgået et samarbejde. Dermed vil vi aldrig fakturere dig for timer, vi ikke har brugt på at arbejde for dig. Desuden, hvis ikke vi kan levere resultater for dig, vil vi fortælle det til dig, så du ikke betaler for noget, der ikke virker.

Ingen lange bindinger

Vi er altid fleksible, så hvis du vil afbryde samarbejdet med os, gør vi det. Dermed kan du være sikker på, at du ikke er bundet på hænder og fødder i flere måneder. Vi anbefaler dog, at vi arbejder sammen i mindst 3 måneder, så vi har tid til at sætte dine online marketingskanaler op, lade dem køre noget tid, samt levere en overlevering til dig, så du kan fortsætte på egen hånd fremover.

Skræddersyede timepakker

Når vi indgår et samarbejde med dig, laver vi altid en skræddersyet timepakke, der ligepræcis passer til dit behov. Dermed betaler du kun for det, som du skal betale for, således at du kan få succes med online markedsføring.

The Online Gurus er det rette valg som online markedsføringsbureau, og vi ser frem til at blive din online guru!

Vi arbejder altid på at skabe den bedste ROI (return on investment) for vores kunder gennem en datadrevet tilgang med fokus på leadgenerering og konverteringer. Vores kunder har fuld indsigt i alt arbejdet og får løbende rapporter, så de kan se effekten og resultaterne. Desuden arbejder vi altid ud fra dine konkrete behov, og med dit brand i tankerne, så vi kan skabe de bedste resultater for dig.

Vores arbejdsproces

Vi arbejder altid udfra en datadreven tilgang, hvor vi henter tal fra din specifikke forretning og dit markedsområde.
 • 1

  Tilbud

  Vi sender et skræddersyet tilbud ud til dig, når vi har etableret kontakt med hinanden.

 • 2

  Opsætning & Justering

  Vi opsætter eller justerer de marketingskanaler, som vi har aftalt at samarbejde omkring.

 • 3

  Optimering & Rapportering

  I den aftalte samarbejdsperiode optimerer vi dine marketingskanaler samt holder dig løbende opdateret omkring, hvordan det går.

 • 4

  Afslutning & Videre Samarbejde

  Når arbejdet er fuldendt, leverer vi en uddybende rapport til dig, samt indleder en dialog om det videre samarbejde.

Kontakt os i dag

Send os en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt, så vi kan indlede en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vækste din forretning med online markedsføring.