Øg din branding på Google Ads

branding google ads

Vil du sikre dig, at man kan genkende dit brand på Google, når du kører Google Ads søgenannoncer? Hvis ja, så er Google ved at lancere en ny feature, hvor man kan tilføje både sit logo og sit firmanavn til søgeannoncerne, når de bliver vist på mobil.

Virksomhedsnavn

Det første, som man nu kan tilføje, det er ens virksomhedsnavn.

Det du gør, det er bare, at du åbner din eksisterende Google Ads søgeannonce, og dernæst scroller du ned til under, hvor du kan se dine billed-udvidelser. Her kan du så enten se, om du kan tilføje virksomhedsnavnet eller ej. Kan du ikke, så er det bare fordi, at din konto endnu ikke har fået denne nye freature, da denne stadig er i beta.

Google skriver selv, at når denne mulighed bliver aktuelt for dig, så får du besked om det inde i din Google Ads-konto.

De eneste krav er, at det skal være dit virksomhedsnavn, som du skriver, og ikke et andet navn. Og så har du kun 25 tegn til rådighed.

google ads virksomhedsnavn og logo
Se om du kan tilføje disse udvidelser til dine annoncer eller ej?

Virksomhedslogo

Det næste, som du kan gøre, det er, at du også kan uploade dit virksomhedslogo.

Igen er kravet, at du ikke må uploade et andet logo, end dit eget virksomhedslogo. Og så kan du kun uploade ét logo. De specifikationer for det logo, som du kan uploade, det er følgende:

google ads annonce på mobil med branding
Sådan ser annoncen ud, når den indeholder logo og virksomhedshavn, og når den kommer på mobile.

Skal Du Bruge Hjælp Til Google Ads?

Har du ikke mod på at lave din egen Google Ads søgekampagne, så kan vi også hjælp. Start med at få lavet en gratis analyse af dit potentiale på Google Ads.

Gratis Analyse
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on linkedin
Så har Google endelig introduceret en ny feature: negative søgeord på kontoniveau over hele verden. Og hvad betyder så det for dig som annoncører? Kort sagt, så får du mere kontrol over hvilke typer søgninger dine annoncer skal vises på på bla. søge- og
Vil du sikre dig, at man kan genkende dit brand på Google, når du kører Google Ads søgenannoncer? Hvis ja, så er Google ved at lancere en ny feature, hvor man kan tilføje både sit logo og sit firmanavn til søgeannoncerne, når de bliver
Har du en virksomhed eller en webshop, og vil du gerne skabe synlighed omkring din forretning, så skal du prøve Google display. Kort sagt, der er Google display annoncering på Googles displaynetværk. Du kender disse annoncer som banner-annoncer, som du ser rundt omkring på