Stenhyd.dk

stenhoej-hydraulik - reference - the online gurus

Dansk hjemmeside, der sælger tunge industrimaskiner.

Resultater (Hele 2021):

Antal klik
0
Kost pr. konvertering
0 kr
Antal konverteringer
0

Hvordan gjorde vi det?

Vi byggede søgekampagner for forskellige matchtyper og supplerede med display remarketing.

Setup & Strategi

Vi tænkte meget over, hvordan denne opgave skulle gribes an. Men efter mange overvejelser og tests fandt vi ud af, at det virkede bedst at splitte kampagnerne op i to typer.

Den ene bød ind på eksakte søgninger, fordi det var vigtigt for Stenhyd, at de var med på disse meget specifikke søgninger.

Den anden type af søgekampagne var en bred type, hvor vi bød ind på brede søgninger. Dette gjorde vi, da det var svært at vide, hvad potentielle kunder præcist søgte efter, når de var på udkig efter disse tunge maskiner. Dette gælder især for b2b-kunder, da søgemønstret kan være sværere at vide og gennemskue på forhånd.

Og endelig supplerede vi dette setup med display remarketing, hvor vi placerede annoncer over for brugere, der havde været forbi siden, men som ikke har konverteret.

Vi startede ud med at lave dette setup på det tyske og engelske marked. Og senere udbyggede vi dette setup til det svenske marked.

Løbende Optimeringer

Vi har løbende fjernet irrelevante søgetermer fra kundens søgekampagner, så annoncerne kun blev vist på relevante søgninger. Desuden har vi fundet nye relevante søgninger, som vi har budt ind på, og som også har givet dem konverteringer eller henvendelser.

Det var endvidere meget vigtigt, i den brede kampagne, at vi eskluderede ikke-relevante søgninger. Det er meget vigtigt, at man gør det, når man arbejder med brede søgninger og søgeord, så ens annoncer ikke bliver fundet på irrelevante søgninger.

Og vi har også løbende eksperimenteret med at bruge forskellige budstrategier, hvor målet var, at vi skulle have en så billig kost pr. konvertering som mulig. Det har primært været budstrategierne max. konverteringer og T-CPA, som vi har benyttet og testet.

Vi har også løbende justeret og testet forskellige annoncer med forskellige budskaber for at se, hvilke annoncer der gav flest konverteringer samt højest CTR.

Og endelig arbejdede vi med Stenhyds display-kampagne, hvor vi var meget fokuserede på at eskludere ikke-relevante placeringer, apps osv.

Jeg har haft fornøjelsen af ​​at være partner med The Online Gurus i over 2 år nu og kan kun give dem mine bedste anbefalinger. Guruerne er et meget professionelt team, der sætter barren højt – og leverer!

De er exceptionelle til at håndtere komplekse og tekniske sager og formår at tænke 360 ​​grader omkring projekter og udfordringer.

Når du arbejder med The Online Gurus, får du en fleksibel, gennemsigtig og præstationsorienteret partner – ikke bare endnu et anonymt bureau.

Mai Skare Jørgensen

Ansvarlige for markedsføring hos Stenhyd

Se andre referencer

ROAS
0 x

Mine webshops har haft en omtumlet tilværelse med Google Ads-hjælp fra forskellige bureauer, men efter jeg har flyttet opgaven til The Online Gurus, kører det hele som smurt i olie. Salget brager derudaf, og jeg har travlt i kundebetjeningen, i pakkeriet og i bogføringen.

Læs mere om denne case her.

Mai-Britt Vaqué
Indehaver af Nauticumshop.dk

remixbysofie - reference - the online gurus
ROAS
0 x

The Online Gurus har virkelig hjulpet mig og min forretning med at vækste. Jeg har især tjent gode penge op til juletid, hvor The Online Gurus hjalp mig med at skalere mine kampagner. Jeg kan sagtens anbefale The Online Gurus til andre webshops, der også vil vækste deres online annoncering på Google Ads og Facebook Ads.

Læs mere om denne case her.

Ann-Sofie Munk Hansen
Indehaver af Remixbysofie.dk

Stigning i Konverteringsraten
+ 0 %

Efter vi startede samarbejdet med The Online Gurus, er vores totale konverteringer er steget med 90.0 %. Klikkonverteringsraten er steget med 205.2 %. Mens prisen er faldet med 21.5 %.

Jesper Bender
CTO af NPInvestor

Kost pr. Konvertering
0 kr

Vores samarbejde med The Online Gurus har gjort, at vi har fået styr på vores Google annoncering. Folkene bag er dygtige eksperter, og deres fremgangsmåde er venlig og brugervenlig, så man som kunde hele tiden føler, man er oven på.

Anders Knudsen
CEO for farmbackup.com

Pris Pr. Henvendelse
0 kr

Jeg kan kun anbefale The Online Gurus for deres opfølgning og engagement. De viser stor indsigt i at optimere hjemmesider og synlighed på Google, og så til ganske rimelige priser.

Bjørn Sørensen
Indehaver af OneMobility