Google Annoncer - Online Markedsføring - The Online Gurus

Google annoncer til rette publikum

Google annoncer er de annoncer, som du ser henover de organiske søgeresultater på Google. Hver dag søger tusindvis af danskere efter forskellige ting på Google, og The Online Gurus kan hjælpe dig og din virksomhed med at ligge øverst på de helt rette søgninger, så du får den trafik, du er ude efter.

Betal kun for kliks på dine Google annoncer

En af de klare fordele ved Google annoncer er, at du kun betaler, når nogen klikker på din annonce. Du betaler ikke, når nogen blot ser den. Men hvad skal du betale for et klik, hvilke søgetermer skal dine Google annoncer blive vist overfor, og hvilke målgrupper kan især give dig den trafik, du er ude efter? Det er spørgsmål vi hjælper dig med at besvare gennem en skræddersyet strategi og tilgang til din virksomheds produkter og ydelser, så du kommer øverst med dine annoncer overfor din målgruppe til den rigtige pris.

Google Annoncer og kampagnestruktur

Optimal kampagnestruktur

Vi søger for, at du får den mest optimale kampagnestruktur, der kan generere den mest relevante trafik til din hjemmeside. Vores mål er, at vi laver annoncer for dig, der matcher de produkter og services, som du har på din hjemmeside, og som også kan generere den bedste omsætning for dig. Formålet er at opnå, så mange relevante klik med største potentiale for konverteringer som muligt indenfor dit annonceringsbudget.
Online Markedsføring - The Online Gurus - Google Annoncer - Søgenetværket

Alle annonceelementer

Vi følger altid Google's best pratices. Dermed sørger vi for, at dine annoncer har alle de annonceudvidelser som de skal have. Dette vil forøge dine annoncers CTR, som står for click through rate.
Online Markedsføring - The Online Gurus - Blog-3

Rette målgrupper

Når du arbejder med os, sørger vi også for, at vi tilføjer alle relevante målgrupper til dine annoncer, blandt andet igennem remarketing. Det vil sige målgrupper, der er lavet ud fra personer, der har besøgt din side. Det kan eksempel være personer, der har besøgt din webshop, men ikke købet endnu. Disse målgrupper er yderst relevante at bruge for at få success med online markedsføring.

Strukturering af dine Google Søgekampagner

På Google forgår annonceringen således. Du udvælger nogle søgeord, som du vil byde på. Når disse søgeord bliver udløst af en søgning, indgår dine annoncer i en auktion, hvorefter de bliver placeret fra top til bund. Hvis du ikke skal spilde dine penge, er det vigtigt, at du har den rette struktur af dine Google Søgekampagner.

Analyser din hjemmeside & produkter

Inden du får igang med at strukturere din søgekampagne, skal du analysere din hjemmeside. Hvilke temaer er der på din hjemmeside?

Lad os eksempelvis sige, at du er en tømrer, og du fremstiller både nye møbler, men du reparerer også gamle møbler. Dermed er der to overordnede temaer på din side.

 1. Reparation af møbler
 2. Fremstilling af møbler

Derudover kan du også inddele hvert tema i underordnede temaer, eksempelvis reparation af borde, stole, reoler mv.

Når du har temaerne på plads, skal du finde ud af, hvor mange søgninger der er på de forskellige søgeord i det område, som du vælger at annoncere indenfor. Til dette kan du bruge forskellige søgeordsværktøjer online, men du kan også bruge Google Ads’ eget værktøj, der hedder Keyword Planner.

Når du har et overblik over, hvor mange søgninger der er, kan du vurdere, hvor granulert du vil strukturere din kampagne. Måske der er mange søgninger på “reparation af bord”, men ikke så mange på “reparation af stol”. Dermed kan du overveje, kun at annoncer for “reparation af bord”.

Når du har din overordnede struktur på plads, skal du igang med at bygge din kampagne eller kampagner. Du har to overordnede valgmuligheder.

 1. SKAG (single keyword ad group): Med denne type annoncegruppe vælger du kun at byde på ét søgeord, eksempelvis “reparation af stole”. Fordelen er, at du kan lave meget præcise annoncer, som Google godt kan lide, men du kan også være for snæver, således at annoncerne ikke får nok trafik.
 2. Tema-annoncegrupper: Du kan også vælge at opdele dine annoncer efter temaer, hvor søgehensigten hos brugeren er den samme. Det kunne eksempelvis være “reparation af træmøbler” eller bare “reparation af møbler”. Du skal i højere grad styre dine negative søgeord for ikke at blive vist i søgninger, der ikke er relevante, men du åbner også op for mere trafik, hvilket kan være en fordel.

Det er svært at sige, hvilken strategi, du skal vælge, men tag en snak med os, og vi kan hjælpe dig med dette.

Matchtyper

Når du har din struktur på plads, og du har besluttet, om dine annoncegrupper skal være SKAG’s eller baseret på temaer, kan du gå i gang med at udvælge søgeordene. Google har overordnet fire såkaldte matchtyper:

 1. Exact – [reparation af møbler]: Hvis du vælger dette søgeord, bliver dine annoncer kun vist overfor personer, som søger direkte på dette søgeord. Dog har Google indført det, som de kalder for “close variants”. Mere om det senere.
 2. Phrase – “reparation af møbler”: Dette kaldes på dansk sætningsmatch, og det betyder, at dine annoncer kun kan blive vist i søgninger, hvor rækkefølgenden af ord inden for parenteserne er den, som du har angivet. Det vil sige, at der kan tilføjes ord både før og efter sætningen.
 3. Broad Match Modified – +reparation +møbler: Denne type af søgeord betyder, at dine annoncer kun bliver vist i søgninger, hvor alle ord, der har et plus foran, er med i søgningen.
 4. Broad – reparation af møbler: Denne type er den brede type, og den skal du som regel holde dig fra. Dine annoncer kan nemlig blive vist i søgninger, der er relateret til søgeordet, og det kan hurtigt blive meget irrelevant, så derfor kan du hurtigt spilde penge med denne løsning. Så hold dig fra den matchtype.

Tilbage til det som Google kalder for “close variants”. Det betyder, at selvom du eksempelvis har udvalgt det exact søgeord som [reparation af møbler], bliver du alligevel vist i søgninger som “reparationer af møbel”, “reparation af møbler” osv. Google skriver selv, at disse “close variants” omfatter:

 • Stavefejl
 • Entals- eller flertalsformer
 • Ordstammevarianter (f.eks. tagryg og tagrygning)
 • Forkortelser
 • Accenttegn

Dette betyder, at det er ekstra vigtigt, at du styrer dine negative søgeord meget grundigt, så du ikke spilder penge på irrelevante klik.

Kort sagt er negative søgeord, at du udvælger nogle søgeord, hvor du også udvælger en bestem matchtype, som du IKKE vil blive vist på. Hvis vi holder os til eksemplet med tømmeren, kan det være, at du ikke vil have dine annoncer vist overfor søgninger som “reparation af glasbord”, “bord IKEA” osv.

Igen, kontakt os, hvis du har brug for hjælp til at komme igang med annoncering på Google.

Vidste du at....

I Danmark er Google den søgemaskine, som langt de fleste danskere vælger at bruge, når de skal finde information online. Ifølge statcounter.com bliver 96,94% af alle søgninger foretaget via Google.dk, viser tal fra marts 2020. Bing kommer ind på andenpladsen med knap 2% af søgningerne.

Vores arbejdsproces

Vi arbejder altid udfra en datadreven tilgang, hvor vi henter tal fra din specifikke forretning og dit markedsområde.
 • 1

  Tilbud

  Vi sender et skræddersyet tilbud ud til dig, når vi har etableret kontakt med hinanden.

 • 2

  Opsætning & Justering

  Vi opsætter eller justerer de marketingskanaler, som vi har aftalt at samarbejde omkring.

 • 3

  Optimering & Rapportering

  I den aftalte samarbejdsperiode optimerer vi dine marketingskanaler samt holder dig løbende opdateret omkring, hvordan det går.

 • 4

  Afslutning & Videre Samarbejde

  Når arbejdet er fuldendt, leverer vi en uddybende rapport til dig, samt indleder en dialog om det videre samarbejde.

Kontakt os i dag

Send os en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt, så vi kan indlede en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vækste din forretning med online markedsføring.