Google My Business - Online Markedsføring - The Online Gurus

Google My Business giver info til kunderne

Google My Business er et gratis værktøj fra Google, hvor du kan vise relevante virksomhedsinformation fra din virksomhed foran potentielle kunder på Googles netværk. The Online Gurus kan hjælpe dig med at sætte denne profil op, så du bliver synlig for nuværende og nye kunder med relevant info fra din foretning.

Få indsigt i dine kunder med Google My Business

Med Google My Business kan du få et unikt indblik i, hvordan dine kunder har søgt efter din virksomhed, samt hvor de er kommet fra. Du kan med Google My Business desuden få indsigt i, hvor mange personer der har ringet direkte til din virksomhed via et telefonnummer, der er blevet vist i lokale søgeresultater på Google Søgning og via Google Maps. Yderligere fordele ved Google My Business er:

The Online Gurus hjælper med at sætte din Google My Business profil op

Få vist virksomhedoplysninger

Med Google My Business kan du få vist, hvad din åbningstider er, hvad dit telefonnummer er, samt hvornår din forretning har åbent. Alt dette vil hjælp dig med at få flere kunder.
Med Google My Business kan du få vist kundeanmeldelser på Gooogle

Administrer dine anmeldelser

I Google My Business kan du, når en kunde har givet dig en anmeldelse, både læse den samt reagere på den, så du får svaret på relevante spørgsmål fra kunderne. Desuden kan du også tilføje billeder til din Google My Business, så kunderne kan se, hvad du kan tilbyde dem.
Bliv synlig i for eksempel Google Maps med en Google My Business profil

Søgenetværket og Google Maps

Når du opretter en Google My Business profil, som er ganske gratis, bliver din virksomhedsprofil vist på tværs af Googles netværk. Din profil bliver både vist på Googles Søgenetværk, men den bliver også vist i Google Maps, hvilket især er vigtigt, hvis du har en fysisk butik.

Opsætning & optimering af Google My Business

Google My Business (GMB) er det online visitkort, der dukker op i søgeresultaterne i højre side, når man søger på et bestemt søgeord. Især lokale virksomheder kan have gavn af Google My Business. Læs nedenfor, hvordan du opsætter og optimerer din Google My Business-konto.

1. Skriv dig op til GMB

Gå ind på Google My Business-siden op opret en konto ved at følge guide trin for trin.

2. Verificer din GMB

Når du har oprettet din konto på Google My Business, skal du verificerer, at det rent faktisk er dig, der ejer den lokale virksomhed, som du lige har registreret. Det kan du gøre på følgende måder.

 1. Post: Google sender et kort med posten, hvorpå der står en kode, som du skal taste ind. Det er for at sikre, at det er dig, der bor på den adresse, du er opgivet i GMB.
 2. Telefon: Nogle forretninger kan også blive bekræftet af Google via telefonen. Du modtager et opkald med en kode, som igen skal indtastes.
 3. E-mail: Du kan også modtage en e-mail med en kode, som du skal indtaste. Men igen er det kun visse virksomheder, hvor denne mulighed er mulig.
Husk al relevant information

Enten har du allerede en GMB-konto, eller også har du lige oprettet den. Nu skal du huske at indtaste al den relevante information, så potentielle kunder kan finde dig i Google Søgningerne. Husk følgende informationer og/eller elementer:

 • Billeder af butik, produkter mv.
 • Skriv en indbydende beskrivelse af din forretning
 • Brug GMB’s FAQ-sektion til at forstå dine kunder
 • Brug GMB’s indlæg til at vise tilbud osv.
 • Tilføj menuer og produktkataloger, hvis det er relevant
 • Opfordre kunder til at følge dig på Google Maps
 • Bed om at kunder kan skrive en anmeldelse af din virksomhed

Lyder dette som en uoverkommelig opgave, send os en besked, og vi kan optimere eller opsætte din Google My Business-konto for dig.

Vidste du at....

Google My Business er rigtig værdifuldt for lokale virksomheder, men det er faktisk autoforhandlere, der høster den største succes. Ifølge hjemmesiden Bright Local er det autoforhandlere, der får flest opkald fra deres Google My Business.

Vores arbejdsproces

Vi arbejder altid udfra en datadreven tilgang, hvor vi henter tal fra din specifikke forretning og dit markedsområde.
 • 1

  Tilbud

  Vi sender et skræddersyet tilbud ud til dig, når vi har etableret kontakt med hinanden.

 • 2

  Opsætning & Justering

  Vi opsætter eller justerer de marketingskanaler, som vi har aftalt at samarbejde omkring.

 • 3

  Optimering & Rapportering

  I den aftalte samarbejdsperiode optimerer vi dine marketingskanaler samt holder dig løbende opdateret omkring, hvordan det går.

 • 4

  Afslutning & Videre Samarbejde

  Når arbejdet er fuldendt, leverer vi en uddybende rapport til dig, samt indleder en dialog om det videre samarbejde.

Kontakt os i dag

Send os en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt, så vi kan indlede en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vækste din forretning med online markedsføring.