Google Shopping - Online Markedsføring - The Online Gurus

Vi hjælper med at opbygge og optimere dit Google produkt feed, så du kan komme øverst med dine Google Shopping Annoncer

Når du skal reklamere for dine produkter med Google Shopping Ads, skal du have et velopbygget Google Shopping Feed, eller sagt på en anden måde dit produkt katalog. Det er i dette feed, at Google henter de produkter, som bliver vist ovenover eller ved siden af Google-søgningerne med produktbilleder, produktnavn, pris osv.

Google shopping feed ud fra Googles best practices

Måden som Google shopping fungerer på er, at du opbygger et produkt feed i eksempelvis XML med alle dine produkters parametre, som titel, beskrivelse, billede, pris og andre detaljer, som beskriver produktet. Dette feed uploader du til Google Merchant Center, hvorfra Google Ads henter det for at generere produktanoncerne dynamisk ud fra dit feed. Når du arbejder med The Online Gurus omkring Google Shopping, arbejder vi strategisk med dit Google shopping feed, så det altid er opdateret samt lever op til Google's best practices, så dine annoncer er garanteret den bedste kvalitetsscore.

Online Markedsføring - The Online Gurus - Google Ads - Shopping - ID

Google Shopping Produkt Feed

Vi søger altid for, at dit produkt feed er fuldt opdateret, og vi optimere løbende i dit feed, og sørger for, at det indeholder alle de rette informationer, så dine Google Shopping Annoncer bliver vist på de rigtige tidspunkt overfor de helt rigtige søgninger.
Online Markedsføring - The Online Gurus - Google Ads - Shopping - Beskrivelse

Analyse af Produkter

Det er ikke altid alle dine produkter, som det er rentabelt for dig at reklamere for gennem Google Shopping. Vi laver altid en analyse af, hvilke produkter du får overskud på at annoncere for, og hvilke du ikke får overskud igennem. På baggrund af en udførlig analyse, og i samarbejde med dig, bygger vi målrettede kampagner, der kan konvertere dine klk til salg og omsætning.
Online Markedsføring - The Online Gurus - Shopping

Kampagnestruktur

Vi hjælper dig med at få en detaljeret kampagnestruktur af dine online produkter, så vi nøjagtigt kan se, hvilke af produkterne der giver overskud, og hvilke der ikke gør. Vi har mange forskellige testede strategier, som vi kan opsætte for din shop, og som potentielt vil generere omsætning for din butik ret hurtigt. Vi arbejder løbende med optimeringer og strategier, som har til mål at give en positiv ROI for vores kunder.

Husk at optimere dit shopping feed

En af de vigtigste elementer i Google Shopping er dit Google Shopping-feed, som indeholder alle dine produkter, inden de bliver lagt ind i Google Ads. Jo mere optimeret det er, jo bedre resultater får du. Læs mere om, hvordan du optimerer dit feed nedenfor.

Hvordan optimerer du dit feed?

Har du en webshop, og skal du igang med at annoncere med shoppingannoncer på Google, er det en rigtig god idé at optimere i dit Google Shopping feed. Men hvorfor?

Eksempelvis kan titlen på et af dine produkter være “Størrelse 38, røde træsko, til kvinder”. Den tilsvarende titel vil blive lagt ind i shoppingannoncen som overskrift. Ikke helt optimalt, vel? Desuden, Google læser titlen fra venstre mod højre, når den skal matche et produkt mod en søgning, og dermed læser den “størrelse 38” før den læser “røde træsko”. Heller ikke helt optimalt. Dermed vil du gerne optimere din produkttitel til noget i den dur “Træsko, rød, til kvinder, størrelse 38”.

Du har nogle muligheder, når du skal optimere dit Google Shopping-feed:

 1. Optimer dine produkter i din backend
 2. Brug et tool/online tjeneste til at optimere i dit feed
 3. Få et bureau til at optimere i dit feed

Første mulighed er gratis, men måske ikke relevant, hvis du ikke vil bruge tid på at optimere dine produkter, især hvis du har en stor shop med mange produkter.

Anden mulighed kan være relevant, hvis du vil investere et ikke-betydeligt beløb i et værktøj, der kan optimere i dit feed. Eksempelvis koster den populære tjeneste Datafeedwatch 34 dollars om måneden, hvis du har 1.000 eller færre produkter.

Og endelig kan du få et bureau til at gøre det. Kontakt os, hvis du vil vide mere om denne service.

Start med Google Marchant Center

Du har nu valgt én af de tre muligheder for optimering af dit Google Shopping feed, men der er faktisk mere, som du kan gøre, hvis du skal optimere i dit feed. Denne optimering kan du finde i det Google Merchant Center, som er sidste stop på vejen, inden dine produkter kommer ind i selve Google Ads-platformen. I Google Merchant Center kan du nemlig opsætte regler for dit feed. Nogle nyttige regler er:

 • Brand: Du kan indsætte brands på dine produkter, hvis du ikke har opsat det i din shop. Ved at vælge brands på dine produkter, kan algoritmen nemmere matche dit produkt med lignende produkter af samme brand, når en bruger søger i Google efter dette brand.
 • Sale price: Du kan også sætte udsalgspris, på dine produkter, så det bliver vist i dine annoncer.
 • Product category: Dine produkter er typisk også opdelt efter produkt kategorier, og dem kan du også opsætte i Google Merchant Center som en regel, så du er sikker på, at de bliver vist under hvert produkt. Du kan nemlig bruge disse kategorier til at gruppere dine produkter i Google Shopping-kampagnerne.
 • Titel: Du kan også, i mindre grad, lave tilførelser til dine produkttitler i Google Merchant Center. Men mulighederne er ikke så store, som du har i et tool som for eksempel Datafeedwatch.

Husk også at opsætte dine forsendelsesinfo i Google Merchant Center. Hvis et produkt kan sendes gratis, vil du gerne vise det i annoncerne. Læs her, hvordan du gør.

Vidste du at....

Ifølge tal fra Google, som har lavet mange undersøgelser omkring online adfærd, sagde 51% af de adspurgte, at de undersøgte produkter online, inden de foretog et køb.

Vores arbejdsproces

Vi arbejder altid udfra en datadreven tilgang, hvor vi henter tal fra din specifikke forretning og dit markedsområde.
 • 1

  Tilbud

  Vi sender et skræddersyet tilbud ud til dig, når vi har etableret kontakt med hinanden.

 • 2

  Opsætning & Justering

  Vi opsætter eller justerer de marketingskanaler, som vi har aftalt at samarbejde omkring.

 • 3

  Optimering & Rapportering

  I den aftalte samarbejdsperiode optimerer vi dine marketingskanaler samt holder dig løbende opdateret omkring, hvordan det går.

 • 4

  Afslutning & Videre Samarbejde

  Når arbejdet er fuldendt, leverer vi en uddybende rapport til dig, samt indleder en dialog om det videre samarbejde.

Kontakt os i dag

Send os en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt, så vi kan indlede en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vækste din forretning med online markedsføring.