Youtube - Online Markedsføring - The Online Gurus

Youtube annoncering med video

Youtube er Googles videosøgemaskine og er verdens næststørste søgemaskine, derfor er Youtube annoncering utrolig vigtigt at bruge, eller i det mindste overveje at bruge. På Youtube bliver der uploaded ikke mindre end 100 timers video hvert eneste minut, døgnet rundt, og The Online Gurus kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du kan benytte Youtube annoncering bedst muligt.

Mange fordele ved Youtube annoncering

Hvis Youtubes enorme popularitet ikke er overbevisende nok, er der mange andre fordele ved at bruge Youtube annoncering. De er blandt andet.

Online Markedsføring - The Online Gurus - Google Ads - Youtube - Indtryk

Større indtryk

Videoreklamer vil gøre et større indtryk og blive husket bedre sammenlignet med almindelige billeder.
Online Markedsføring - The Online Gurus - Google Ads - Youtube - Value for money

Value for money

Den mest populære videoreklame på Youtube hedder in-stream, og du betaler kun, hvis personer ser 30 sekunder af videoen eller ser den til ende. Det er value for money.
Online Markedsføring - The Online Gurus - Google Ads - Youtube - Kreativitet

Kreativitet

Modsat Googles søgeannoncer, kan du være mere kreativ, når du arbejder med Youtube annoncering, hvilket kan gavne din forretning gevaldigt, hvis du fremviser kreative og inspirerende videoannoncer foran det rette publikum.

Målretningsmuligheder på Youtube

Hvorimod Googles søge- og shoppingannoncer er såkaldt "intent" markedsføring, hvor en bruger søger noget specifikt, er Youtube "push" markedsføring. Det vil sige, at du "push'er" et budskab overfor brugere, som du tror, er interesseret i dit budskab. Læs mere om hvilke målretnings- samt annoncemuligheder Youtube har.

Målgrupper

Præcis som Facebook og LinkedIn, kan du også på Youtube udvælge nogle predefinerede målgrupper, som du kan målrette dine videoannoncer efter på Youtube. Disse er:

 • Tilknytningsbaserede målgrupper: Personer der har en interesse i et bestemt emne.
 • Tilpassede interessebaserede målgrupper: Du kan også lave dine egne målgrupper inden for denne kategori af personer, med specifikke interesser.
 • Livsbegivenheder: Det er målgrupper af personer, der eksempelvis lige er blevet gift, er flyttet eller har afsluttet en uddannelse.
 • Målgrupper i markedet: Det er grupper af personer, som Google har identificeret som værende “i markedet” inden for et bestemt område.
 • Tilpassede målgrupper med søgehensigt: Det er en målgruppe, du selv kan lave ved at indtaste nogle søgeord. Det er søgeord, som personer tidligere har søgt efter på Googles søgenetværk. Dem kan du så nu målrette dine Videoannoncer efter på Youtube.

Desuden kan du også målrette dine annoncer efter brugere, der tidligere har interageret med dine videoer, kanal eller annoncer på Youtube (remarketing)

Og kan du også målrette dine annoncer efter brugere, som Google anser som “lignende” brugere i forhold til dem, du har på din/dine remarketinglister.

Læs meget mere om alle målgrupperne på Youtube her.

Målret efter indhold

Ikke nok med, at du har et utal af målretninger efter forskellige målgrupper på Youtube, kan du også målrette dine annoncer mod bestemte emner og/eller indhold.

 • Emner: Google har allerede lavet nogle bestemte emner, som du kan målrette dine videoannoncer efter. Det er en samling af videoer og/eller kanaler på Youtube, der er grupperet sammen i et emne.
 • Søgeord: Du kan også målrette dine videoannoncer mod specifikke søgeord. Det er søgeord, som har relation til bestemte kanaler og videoer på Youtube i forhold til den kontekst, som videoerne/kanalerne handler om.
 • Placeringer: Og endelig kan du også målrette dine annoncer mod bestemte placeringer på Youtube. Igen kan der være tale om bestemte videoer eller kanaler på Youtube, hvor du gerne vil have vist dine annoncer.
Annonceformater

Du kender det sikkert allerede. Der findes en del forskellige Youtube-annoncer. Nogle kan du springe over, mens andre skal du se. Her er de forskelliger annonceformater på Youtube:

 • Instream-annoncer, der kan springes over
 • Instream-annoncer, der ikke kan springes over
 • Video discovery-annoncer
 • Bumperannoncer
 • Outstream-annoncer
 • Mastheads

Vidste du at....

Hver måned logger cirka 2 milliarder forskellige brugere ind på Youtube, viser tal fra Statista.com. Og hver eneste minut bliver 500 timers video uploadet på tjenesten, viser tal fra samme side.

Vores arbejdsproces

Vi arbejder altid udfra en datadreven tilgang, hvor vi henter tal fra din specifikke forretning og dit markedsområde.
 • 1

  Tilbud

  Vi sender et skræddersyet tilbud ud til dig, når vi har etableret kontakt med hinanden.

 • 2

  Opsætning & Justering

  Vi opsætter eller justerer de marketingskanaler, som vi har aftalt at samarbejde omkring.

 • 3

  Optimering & Rapportering

  I den aftalte samarbejdsperiode optimerer vi dine marketingskanaler samt holder dig løbende opdateret omkring, hvordan det går.

 • 4

  Afslutning & Videre Samarbejde

  Når arbejdet er fuldendt, leverer vi en uddybende rapport til dig, samt indleder en dialog om det videre samarbejde.

Kontakt os i dag

Send os en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt, så vi kan indlede en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vækste din forretning med online markedsføring.