LinkedIn Annoncering - Online Markedsføring - The Online Gurus

LinkedIn hjælp til markedsføring med The Online Gurus

LinkedIn hjælp til markedsføring kan være nødvendig, især hvis du har en virksomhed, der arbejder med B2B. LinkedIn er verdens største sociale forretningsnetværk, hvor brugerne er professionelle og ofte højtuddannede. Via LinkedIn annoncering kan du målrette dine annoncer til en bestemt målgruppe ud fra kriterier som funktion, branche, virksomhedsstørrelse, køn, alder, land m.v.

LinkedIn hjælp med markedsføring giver konverteringer

Vil du gerne have de rigtige konverteringer, så skal du have LinkedIn hjælp til markedsføring fra The Online Gurus. Det er både muligt at rette din markedsføring direkte mod din LinkedIn virksomhedsprofil eller mod din hjemmeside. Det ekstra smarte ved LinkedIn Ads er, at vi kan sætte en bruger på hver annonce, som derefter modtager leads direkte fra annonceringen til deres profil.

Online Markedsføring - The Online Gurus - Sociale Medier - LinkedIn - Virksomheder

Virksomheder

Med LinkedIn marketing kan du målrette dine annoncer mod bestemte virksomheder eller virksomhedssegmenter målt på industri størrelse geografi og meget mere.
Online Markedsføring - The Online Gurus - Sociale Medier - LinkedIn - Titler

Titler

Det er også muligt med LinkedIn marketing at målrette sine annoncer efter bestemte roller i en virksomhed som for eksempel CEO og CTO.
Online Markedsføring - The Online Gurus - Sociale Medier - LinkedIn - Personlige Forhold

Personlige forhold

Og endeligt er det muligt at målrette efter personer baseret på forhold som alder, køn uddannelse og arbejdserfaring.

Mange annonceringsmuligheder på LinkedIn

Ligesom med Facebook er LinkedIn-markedsføring såkaldt "push" markedsføring. Det vil sige, at du "skubber" dit budskab ud til brugere, som du tror, er interesseret i dit budskab. Google har også "push" markedsføring i form af deres display-bannere.

Hvilke annoncetyper findes på LinkedIn?

Du kan i skrivende stund vælge mellem følgende annoncetyper på Linkedin:

 • Tekstannonce kører ude i højre side på desktop og bliver målt via PPC (Pay per click). Det er ofte trafik til din Company Page eller til hjemmeside
 • Sponsoreret indhold blander sig i feedet og indeholder en tekst under antal følgere, hvor der står sponsoreret. Det er indhold fra din virksomhedsside, som du kan booste
 • Video ads er en del af feedet og giver dig mulighed for vise en video på maksimalt 30 sekunder
 • Carousel ads er en del af feedet og giver dig mulighed for at fortælle en interaktiv historie via multiple billeder
 • Sponsoreret InMails kan bruges til at målrette Inmails mod leads. Problemet er bare, at det ofte bliver tolket som spam i Danmark og der er også nogle som mener, at det er ulovligt at bruge da du ikke har fået samtykke fra modtageren til at modtage denne slags mails
 • Display ads er ude i højre side og kan sammenlignes med banner-reklame, som du kender fra andre websites
 • Leads Gen Forms er Linkedins leadgenereringsformular, hvor du kan få brugernes LinkedIn-oplysninger til eksempelvis at subscribe til dit nyhedsbrev eller til en uforpligtende samtale
Hvem kan man målrette sig mod på LinkedIn?

Når man annoncerer på LinkedIn, er det obligatorisk at målrette sine annoncer efter geografi, eksempelvis land og by. Når man har styr på den del, siger LinkedIn selv, at det er anbefalingsværdigt, at man vælger to målretninger for at indsnævre omfanget af sin kampagne. Disse omfatter blandet andet:

 • Virksomhed: Du kan målrette annoncer efter forskellige virksomheder, eksempelvis baseret på størrelse og industri/branche.
 • Demografi: Køn og alder
 • Uddannelse: Hvilken uddannelsesgrad, som de personer har, som du gerne vil målrette dine annoncer efter.
 • Joberfaring: Denne målretning omfatter blandt andet din titel, hvor længe du har været ansat samt din jobfunktion.
 • Interesser: LinkedIn henter denne data fra de grupper, du er medlem af på Linked, samt den måde du agerer med andre brugere på, når du for eksempel kommenterer på opslag.

På LinkedIn har du også mulighed for at matche bestemte målgrupper mod personer på LinkedIn. Det kan eksempelvis være en e-mailliste, som du har, og som du gerne vil matche op imod brugere på LinkedIn.

Lyder dette for kompliceret til selv at gøre, kan du kontakte os, og vi hjælper dig gerne i gang med LinkedIn-annoncering.

Vi kan også hjælpe med...

 • Google Annoncer

  Vi er også eksperter i Google Ads, både når det kommer til søgeannoncer, bannerannoncer, shopping og Youtube.

  Læs mere
 • SEO

  Mangler du hjælp med SEO-optimering af din hjemmeside, eller mangler du nye online artikler, kan vi også hjælpe med det.

  Læs mere
 • E-mail

  Vi kan også hjælpe dig med markedsføring via email, for eksempel med nyhedsbreve eller e-mailkampagner.

  Læs mere

Vidste du at....

En af LinkedIns annonceformater hedder Sponsored InMails, hvor du får en annonce direkte i din inbox. Tal fra 2020 viser, at hele 52% af alle Sponsored InMail Ads bliver åbnet af modtageren, viser tal fra B2BMarketing.net.

Vores arbejdsproces

Vi arbejder altid udfra en datadreven tilgang, hvor vi henter tal fra din specifikke forretning og dit markedsområde.
 • 1

  Tilbud

  Vi sender et skræddersyet tilbud ud til dig, når vi har etableret kontakt med hinanden.

 • 2

  Opsætning & Justering

  Vi opsætter eller justerer de marketingskanaler, som vi har aftalt at samarbejde omkring.

 • 3

  Optimering & Rapportering

  I den aftalte samarbejdsperiode optimerer vi dine marketingskanaler samt holder dig løbende opdateret omkring, hvordan det går.

 • 4

  Afslutning & Videre Samarbejde

  Når arbejdet er fuldendt, leverer vi en uddybende rapport til dig, samt indleder en dialog om det videre samarbejde.

Kontakt os i dag

Send os en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt, så vi kan indlede en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vækste din forretning med online markedsføring.