Woocommerce - Online Markedsføring - The Online Gurus

Webshop design med WordPress

Skal du etablere et nyt webshop design, måske som supplement til en eksisterende fysisk butik, eller som selvstændig platform til salg af varer, er WordPress en god løsning, fordi platformen er så brugervenlig.

Mange elementer i et webshop design

Det er ikke bare lige at lave en webshop og dernæst sælge produkter online. Der skal tænkes strategiske tanker, før man kaster sig ud i sådant et projekt. Med The Online Gurus med på holdet, får du en strategisk samarbejdspartner, der arbejder ud fra følgende arbejdsproces.

Online Markedsføring - The Online Gurus - Webdesign - Webshop - Opsætning

Opsætning

Det første, som vi gør, det er opsætning af en professionel webshop løsning med WordPress. Og vi aflutter ikke denne proces, før at du er 100 procent tilfreds med det endelige resultat.
Online Markedsføring - The Online Gurus - Webdesign - Webshop - Tekster

Tekster

Denne del af arbejdet med dit webshop design handler om udarbejdelse af tekster, der på bedste måde repræsenterer og sælger den enkelte vare, så du får de ønskede resultater.
Online Markedsføring - The Online Gurus - SEO

SEO

Søgeoptimering, også kaldet SEO, er det næste skridt. Vi SEO-optimerer dine tekster, så de enkelte undersider bliver fundet i Google-søgningerne af potentielle kunder.
Online Markedsføring - The Online Gurus - Webdesign - Webshop - Billeder

Billeder

Når du skal sælge et produkt, så er billedet alfa og omega. Vi står også for billedredigering og -behandling af alle produktbilleder, så de fremstår skarpe og indbydende for kunderne.

Hvorfor skal du vælge Woocommerce?

Vidste du at hele 29,13% af alle webshop-løsninger i verden bruger Woocommerce som platform? Derfor kan du være sikker på, at det er en webshopløsning, der giver dig den success, du er ude efter.

Altid en løsning

Som det er tilfældet med WordPress, er der altid løsninger til Woocommerce, hvis du gerne vil tilpasse din shop med specifikke elementer. Det vil sige, at du kan altid finde plugins, der kan løse specifikke problemer. Lad mig komme med et par eksempler, især hvis du vil benytte Google og Facebook annoncering af dine produkter i din Woocommerce-shop:

 1. Hvis du bare installerer Woocommerce, uden at gøre mere, kan du eksempelvis ikke tilføje såkaldte GTIN-numre til dine varer, hvilket er vigtigt, hvis vi blandt andet vil annoncere for dine produkter på Google. Derfor kan du bruge dette plugin til at tilføje disse numre.
 2. Det samme er tilfældet med brand, som du heller ikke kan tilføje til dine produkter, hvis du blot installerer Woocommerce uden nogle andre plugins. Men igen findes der en løsning med dette plugin. Brands er også godt at have sat på sine produkter, hvis du vil bruge Google Shopping.
 3. Endeligt, når du har lagt alle dine produkter ind i din Woocommerce-shop, og du skal i gang med annoncering på blandt andet Google og Facebook, skal du lave et produkt feed. Igen findes der en gratis løsning i form af et plugin til at få lavet dette feed.
Produktkategorier

Det er også vigtigt, at du fra starten af, grupperer dine produkter korrekt. I Woocommerce kan du gøre det med de såkaldte produktkategorier. Fordelene ved at have en solid struktur af sine produkter i sin shop er mange, og derfor kan du ligeså godt vænne dig til at gøre dette fra starten af:

 1. Du har et bedre overblik i din shop, hvis du har en god struktur i form af en velorganiseret kategorisering af dine varer.
 2. Kategoriseringen er noget der gør det nemmere for dine besøgende at skabe et overblik over, hvad du tilbyder, og det samme gælder faktisk for søgemaskinerne. Og det er de to grupper du skal tilfredsstille for at få succes med din butik online.
 3. Hvis du har en god struktur af dine produkter, kan du også nemmere strukturere dine produkter i Google Ads, hvis du vil annoncere for dine produkter ved hjælp af Google Shopping.

BONUS: Og når det kommer til Google Shopping, er det også vigtigt at opdele sine produkter efter i de såkaldte “google shopping categories”. Du kan finde den komplette liste her for alle lande, hvor det er tillade at bruge Google Shopping. Du kan bruge plugin’et “Product Feed Pro” til at gruppere dine produkter efter Googles kategorisering.

Vi kan også hjælpe med...

 • Google Annoncer

  Vi er også eksperter i Google Ads, både når det kommer til søgeannoncer, bannerannoncer, shopping og Youtube.

  Læs mere
 • SEO

  Mangler du hjælp med SEO-optimering af din hjemmeside, eller mangler du nye online artikler, kan vi også hjælpe med det.

  Læs mere
 • Sociale Medier

  Mangler du hjælp med din annoncering på sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn, kan vi også hjælpe med det.

  Læs mere

Vidste du at....

WooCommerce er brugt af 5,7% af alle hjemmesider på verdensplan, viser tal fra W3techs. Derudover bruger hele 29,13% af alle webshops i 2020 WooCommerce som platform, ifølge tal fra Datanyze.

Vores arbejdsproces

Vi arbejder altid udfra en datadreven tilgang, hvor vi henter tal fra din specifikke forretning og dit markedsområde.
 • 1

  Tilbud

  Vi sender et skræddersyet tilbud ud til dig, når vi har etableret kontakt med hinanden.

 • 2

  Opsætning & Justering

  Vi opsætter eller justerer de marketingskanaler, som vi har aftalt at samarbejde omkring.

 • 3

  Optimering & Rapportering

  I den aftalte samarbejdsperiode optimerer vi dine marketingskanaler samt holder dig løbende opdateret omkring, hvordan det går.

 • 4

  Afslutning & Videre Samarbejde

  Når arbejdet er fuldendt, leverer vi en uddybende rapport til dig, samt indleder en dialog om det videre samarbejde.

Kontakt os i dag

Send os en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt, så vi kan indlede en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vækste din forretning med online markedsføring.