Hjemmesider - Wordpress - The Online Gurus

Professionel hjemmeside med WordPress

Få en professionel hjemmeside med WordPress hos The Online Gurus. Grunden til, at vi arbejder med WordPress, er, at platformen er det mest populære CMS-system - CMS står for Content Management System.

Ifølge en undersøgelse fra 2017 foretaget af W3Techs.com, der tracker webtrafik og teknologier på nettet, bliver WordPress brugt af 28,3 procent af alle websider i verden. Desuden har WordPress en markedsandel blandt CMS-systemerne på hele 59,2 procent.

Fordele ved en professionel hjemmeside med WordPress

Fordi der er så mange, der i dag bruger WordPress som CMS-system, er mulighederne og fordelene ved WordPress uendeligt store. Nogle af de største fordele er.

Online Markedsføring - The Online Gurus - Wordpress

Designfrihed

Du har total frihed over, hvordan din hjemmeside skal se ud. Så selv med en billig WordPress hjemmeside kan du få din side til at se rigtig brugervenlig og indbydende ud.
Online Markedsføring - The Online Gurus - Wordpress

Responsivt webdesign

Et WordPress design er altid responsivt, så det blandt andet bliver tilpasset mobilenheder, hvilket har større og større betydning.
Online Markedsføring - The Online Gurus - Wordpress

SEO

Med en billig WordPress hjemmeside kan du nemt holde den opdateret i forhold til de gængse SEO-principper. Du kan for eksempel downloade det populære SEO-plugin Yoast, som er meget brugervenligt.
Online Markedsføring - The Online Gurus - Sociale Medier

Sociale Medier

Det er nemt og effektivt at dele dit indhold fra en WordPress side med forskellige sociale medier som Facebook og LinkedIn.

Lav din egen hjemmeside

Vi kan selvfølgelig hjælpe dig med at lave en hjemmeside i WordPress, men du kan også lave den selv. Læs her hvordan du gør.

Der er mange, som får lavet en professionel hjemmeside, men hvis du blot har lidt teknisk forståelse, kan du komme meget langt selv. Men hvordan kommer du lige i gang?

Vi anbefaler, at du bruger WordPress til at lave din side med. Grundende hertil er mange, men herunder kommer vi med nogle stykker:

 1. Det er det mest brugte CMS-system at lave hjemmesider i.
 2. Det er meget brugervenligt.
 3. Du kan finde utroligt mange templates, som ikke koster alverden, og som ofte tilbyder en god support.
 4. Du kan altid finde plugins, ofte gratis, som kan løse specifikke problemer, du måtte have.
 5. Er der nogle ting, som du ikke kan finde ud af på din side, kan du nemt finde en billig freelancer, der kan hjælpe dig.

Men hvis du vil igang selv, er der nogle punkter, som du skal gennemgå. Læs med herunder.

For at komme i gang med din egen hjemmeside, skal du bruge et domænenavn. Køb det fremfor at snuppe et af de gratis domænenavne, som følger med en gratis hjemmeside. Der er dog nogle ting, som du skal huske på, når du vælger et domænenavn.

 1. Skal du sælge i Danmark eller udlandet. Hvis du skal sælge i Danmark, så vælg et .dk domæne, mens at hvis du også vil sælge til udlandet, så overvej at finde et .com domæne.
 2. Det er ikke en god idé at bruge “-” i et domænenavne, så prøv at finde et navn, som du kan skrive ud i ét.
 3. Skal du bruge hjælp til at finde et navn, men der er allerede mange, som er optaget, skal du måske bruge sammentrækninger af ord. Siden Namemesh er god at bruge, hvis du skal finde et kreativt domænenavn.

Du skal bruge hjemmeside hosting sammen med dit domænenavn. Den bedste sammenligning er nok, at dit domænenavn er adressen og din hjemmeside hosting er huset. Men der findes flere “huse” at vælge imellem. Nogle af de bedste og største er:

 1. One.com
 2. www.simply.com

Begge tjenester har billige løsninger, hvis din side ikke er for stor og har brug for meget serverkraft. Desuden har begge tjenester dansk support, hvis du støder på problemer. Og endelig har begge sider en 1-click WordPress installation, således at det er rigtig nemt at få din WordPress hjemmeside op at køre hurtigt.

Nu har du din adresse (domæne) og huset (hosting) på plads, det eneste der mangler nu er indretningen – designet af din hjemmeside. Du har to valg.

 1. Vælge et gratis tema fra WordPress.
 2. Købe et tema, der er udviklet af professionelle udviklere. Her kan vi anbefale siden Themeforest, fordi du kan finde specifikke temaer designet til forskellige behov og industrier.

Det er dog en god idé at læse anmeldelserne, inden du køber et tema. Desuden vil et tema typisk inkludere 6 måneders gratis support. Husk at gøre brug af den, hvis du støder på problemer, eksempelvis med CSS.

Ellers er et godt alternativ at finde en freelancer, der kan hjælpe dig med at kode og finjustere din side, hvis du ikke selv kan kode. Start med Upwork, hvis du skal finde en billig freelancer.

Som altid kan vi også hjælpe dig med at designe en professionel hjemmeside. Send os en besked, og vi kommer med et skræddersyet tilbud.

Vi kan også hjælpe med...

 • Google Annoncer

  Vi er også eksperter i Google Ads, både når det kommer til søgeannoncer, bannerannoncer, shopping og Youtube.

  Læs mere
 • SEO

  Mangler du hjælp med SEO-optimering af din hjemmeside, eller mangler du nye online artikler, kan vi også hjælpe med det.

  Læs mere
 • Sociale Medier

  Mangler du hjælp med din annoncering på sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn, kan vi også hjælpe med det.

  Læs mere

Vidste du at....

Ifølge en undersøgelse fra 2017 foretaget af W3Techs.com, der tracker webtrafik og teknologier på nettet, bliver WordPress brugt af 28,3 procent af alle websider i verden. Desuden har WordPress en markedsandel blandt CMS-systemerne på hele 59,2 procent.

Vores arbejdsproces

Vi arbejder altid udfra en datadreven tilgang, hvor vi henter tal fra din specifikke forretning og dit markedsområde.
 • 1

  Tilbud

  Vi sender et skræddersyet tilbud ud til dig, når vi har etableret kontakt med hinanden.

 • 2

  Opsætning & Justering

  Vi opsætter eller justerer de marketingskanaler, som vi har aftalt at samarbejde omkring.

 • 3

  Optimering & Rapportering

  I den aftalte samarbejdsperiode optimerer vi dine marketingskanaler samt holder dig løbende opdateret omkring, hvordan det går.

 • 4

  Afslutning & Videre Samarbejde

  Når arbejdet er fuldendt, leverer vi en uddybende rapport til dig, samt indleder en dialog om det videre samarbejde.

Kontakt os i dag

Send os en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt, så vi kan indlede en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vækste din forretning med online markedsføring.