fbpx

Spor telefonnummer med Google Ads

Spor telefonnummer med Google Ads - Online Markedsføring - The Online Gurus

Spor telefonnummer er faktisk muligt igennem Google Ads. Ved at spore værdifulde konverteringer, såsom telefonopkald, kan du hurtigt få overblik over, hvor meget værdi du får ud af annoncering på Google Ads. Læs mere om sporing af telefonnummer med Google Ads her.

Husk, ved du ikke, om du sporer dit telefonnummer korrekt på din side, kan vi hjælpe dig. Skrive til os på contact@theonlinegurus.com eller ring på 36 99 06 08, så kan vi helt gratis fortælle dig, om du har sat din sporring af dit telefonnummer op korrekt eller ej.

Vidste du, at du kan spore opkald gennem dine Google Ads? ”Spor telefonnummer” er en unik mulighed for at spore og afdække, hvilke af dine annoncer, der fører til flest opkald og dermed skaber mest værdi. Ved at dokumentere effekten af dine forskellige annoncer bliver det muligt løbende at optimere din annoncering bygget på reelle fakta, så du får mest muligt værdi for hver eneste annoncekrone.

Der er også mulighed for at bruge automatiske budstrategier i forbindelse med opkaldssporingen, så dine kampagner helt automatisk bliver optimeret, ud fra de givne data. Derfor bør det at spore et telefonnummer være en integreret del af dit arbejde med Google Ads. På den måde kan du nemlig få det optimale ud af dit budget og minimere dine omkostninger per kundehenvendelse, så du ikke alene skaber mere salg, men også et større overskud i din virksomhed.

Spor telefonnummer på 4 måder

Det at spore et telefonnummer – også kaldet opkaldssporing eller call tracking – kan gøres på forskellige måder. Faktisk er der hele fire måder, hvorpå du kan spore et telefonnummer og indsamle værdifulde data til optimering af dine Google Ads-kampagner. De er som følger:

1. Opkald fra annoncer

At spore opkald fra annoncer går ud på, at man kigger på de opkald, der er foretaget direkte fra siden med søgeresultater. Det gælder altså de kunder, der finder din annonce på nettet og med det samme trykker på telefonnummeret. Ifølge Google har 70% af søgemaskinens brugere på et tidspunkt ringet til en annoncer direkte fra søgeresultaterne. Derfor kan det godt betale sig at opsætte opkaldsudvidelser, hvis altså dit mål er at få flere opkald. Sådanne udvidelser kan enten laves for hver kampagne eller for hver enkelt annoncegruppe, så du får endnu mere detaljeret information om udvalgt målgrupper.

2. Opkaldssporing fra din hjemmeside

Som det fremgår af overskriften, måler denne mulighed opkald foretaget direkte fra din hjemmeside. Det foregår ved, at Google indsætter et viderestillingsnummer på din hjemmeside, som måler opkald fra kundeemner – blandt andet længden på dem. Du kan angive en minimumslængde for hvert opkald, som afgør, om det tæller som en investering eller ej. Det er en gratis løsning, der ikke koster mere end den almindelige pris pr. klik.

3. Klik på nummer på website

Spor telefonnummer
Du kan blandt andet spore, når nogle klikker på dit telefonnummer på din hjemmeside.

Denne løsning måler ikke reelle opkald, men derimod klik. Du kan se, hvor mange af dem, der har klikket på din annonce, som derefter klikker på et telefonnummer, en knap eller et link.

4. Importér opkaldskonverteringer

Hvis du virkelig vil have fingeren på pulsen, kan du importere opkaldskonverteringer, som du sporer i et andet system, til dine Google Ads. Det giver mulighed for udelukkende at spore de opkald, som fører til salg – og vil derfor give en bedre og mere klar idé om, hvilke annoncer, der virkelig skaber værdi for dig og din virksomhed. Det er også muligt at arbejde med data om, hvilke opkald der giver de største salg, så du kan finde frem til de mest værdifulde og effektive annoncer.

The Online Gurus kan hjælpe

Ikke nok med, at vi kan hjælpe dig med Google Ads, vi kan også hjælpe dig med at sætte konverteringssporing op på din hjemmeside, for eksempel ved at spore, når nogen ringer til dig efter at have set dine annoncer.

Bestil Gratis Konsultation