fbpx

Top 6 Google Ads features du ikke vidste eksisterede

Top 6 Google Ads features - Online Markedsføring - The Online Gurus

Arbejder du med Google Ads, men er du ikke helt sikker på, hvordan du udnytter alle mulighederne? Nedenfor kan du læse om top 6 features i Google Ads, du ikke vidste eksisterede.

Gennem årene har Google Ads udviklet sig til et markedsføringsværktøj, der hjælper virksomheder med at få flere kunder og salg. Men hvad nu hvis vi fortalte dig, at hovedparten af ​​virksomhedsejere, bureauer og andre, der bruger Google Ads til daglig, ikke udnytter alle de features, som Google Ads har, hvad siger du så? Nedenfor vil vi gennemgå 6 features i Google Ads, som du ikke vidste eksisterede for at hjælpe dig med at hæve dine kampagner til det næste niveau.

1. Call-only-kampagner

Google sige selv at 70% af personer, der søger på Goolge fra mobilen, ringer direkte til virksomheden direkte fra søgeresultaterne. På grund af denne forbrugeradfærd indførte Google Ads i februar 2015 Call-only-kampagner. Disse kampagner er til virksomheder, der giver mere værdi ved et telefonopkald end et besøg på hjemmesiden.

Tænk over call-only-kampagner, hvis telefonopkald er vigtigst for dig.

Call-only-kampagner er kun til mobilenheder og indeholder et klikbart nummer med nogle korte linjer for tekst. Denne form for konvertering giver dig mulighed for at oprette en budstrategi baseret på, hvor meget værdi din virksomhed giver et telefonopkald.

2. Annonceudvidelser

Har du nogensinde bemærket, at nogle annoncer ser ud til at være “større” eller har ekstra funktioner end andre? Det er fordi de bruger annonceudvidelser! Disse udvidelser giver dig mulighed for at få en højere klikfrekvens (CTR), øget synlighed og en bedre brugeroplevelse. For at give dig en ide om, hvad hver manuel udvidelse bruges til, kommer her en kort oversigt:

1. Udvidelser med undersidelinks: Giver dig mulighed for at tilføje links fra dit website for at hjælpe folk med at finde det, de søger efter.

2. Opkaldsudvidelser: Giver søgemaskiner mulighed for at klikke på et nummer for at ringe til din virksomhed.

3. Infoudvidelser:  Giver dig mulighed for at tilføje ekstra info, så du kan fortælle brugere, hvad der skiller dig ud fra konkurrenterne.

4. Lokaludvidelser: Tillader at brugere i nærheden kan finde din placering eller ringe til dig.

5. Udvidelser med anbefalinger: Giver dig mulighed for at fremvise anmeldelser fra anerkendte kilder, så som Trustpilot.

6. Appudvidelser: Tillader at brugere klikker på et link, der sender dem til app store for at downloade din app.

7. Udvidelser med websiteinfo: Giver dig mulighed for at tilføje tekst, så dine brugere kan lære mere om et produkt / en tjeneste.

3. Kundematch

Hvis du har indsamlet en række e-mails, kan du retarget dem via Google Ads med kundematch. Det gør du ved at uploade en liste over e-mailadresser til Ads og vise disse personer specifikke annoncer, når de søger på Google, YouTube eller Gmail. Dette giver dig mulighed for at vise dem nye produkter eller andre relevante budskaber.

4. Annoncetilpasning

Annoncetilpasning gør det muligt for dig at ændre teksten i dine annoncer ud fra, hvad brugere søger efter. Dette hedder søgeordsindsættelse. Og dermed vil det øge dine annoncers kvalitetsscore. Husk dog at gennemgå dine søgeord meget nøje for at se, om hver indsættelse af søgeord giver mening der i annoncen, hvor den bliver indsat.

Dette er også særligt nyttigt, når du har et tilbud eller udsalg, der kun er i et begrænset tidsrum, at anvende annoncetilpasning. Du kan ændre din annoncetekst hver dag for at afspejle nedtællingen, men nu kan du indstille en ny dynamisk annonceparameter, der automatisk ændrer annonceteksten hver dag.

5. Fremhæv App Downloads direkte i søgeresultater

For virksomheder, der har deres egen app, har Google nu App Promotion Ads. Enkelt sagt, disse annoncer har knapper, der gør det muligt for brugere at klikke og downloade app direkte fra appstore på deres mobiltelefoner.

Hvis du har en app, kan du få folk til at downloade din app direkte fra din søgeannonce.

6. Google Ads Editor

Dette hjælper med at fjerne eventuelle ekstra skridt, brugeren skal tage for at konvertere (for eksempel besøg din hjemmeside for at downloade, kun for at blive taget til appstore derfra).

Google Ads Editor er en gratis desktop-app, som du kan downloade og administrere flere konti på én gang – også når du ikke er online. Denne editor giver dig mulighed for at gøre flere ting, som du ikke kan i web-versionen af Google Ads. Disse er blandt andet.

  • Se forskellige dele af dine konto på én gang
  • Rediger dele af din konto side om side
  • Brug tastaturgenveje til at springe rundt i din konto
  • Du kan nemt fortryde / ændre ændringer
  • Bulk-redigering for at foretage flere ændringer på én gang
  • Arbejde offline

The Online Gurus kan hjælpe

Ikke nok med, at vi kan hjælpe dig med Google Ads, vi kan også hjælpe dig med at sætte konverteringssporing op på din hjemmeside, for eksempel ved at spore, når nogen ringer til dig efter at have set dine annoncer.

Bestil Gratis Konsultation