Gratis Analyse & Oplæg

– se dit potentiale inden for online markedsføring med en gratis analyse.

Vi kigger på dine eksisterende konti for at se, hvad vi kan gøre for at øge din profit og sænke dine omkostningerne. Har du ingen konti, laver vi en analyse af, hvad potentialet er for dig på Google Ads og Facebook Ads med udgangspunkt i din hjemmeside og produktudbud eller ydelser.

logo 1
remixbysofie - reference - the online gurus
operto - reference - the online gurus
onlinecargo - reference - the online gurus
Spenn - Referencer - The Online Gurus
HCA-Flyttefirma - referencer - the online gurus
stenhoej-hydraulik - reference - the online gurus
Campone - Rerefencer - The Online Gurus

Hvad indeholder en gratis analyse?

Først kigger vi på, hvordan dine konti er sat op på de forskellige platforme. Her gennemgår vi alle elementer ud fra vores testede ‘best practices’ metoder som vi ved giver profitable resultater til vores eksisterende kunder. Målet er at finde forslag til forbedringer, så du kan øge profit og sænke omkostningerne. Samtidigt sender vi dig også et skræddersyet tilbud på et samarbejde, hvor vi løbende kan hjælpe dig med at optimere dine markedsføringskanaler, som vi selvfølgelig håber, at du vil finde interessant.

Alt infoen sendes til dig i en mail, hvor du så også får konkrete tips og forslag til forbedringe som du kan implementere med det samme, så du kan få mere ud af dine konti. 

Ganske Gratis!
(Værdi: 2000 kr.)

Det kigger vi på i en gratis analyse

Webshop | Google Ads & Facebook Ads

LeadsGoogle Ads & Facebook Ads

 

Referencer

Når du samarbejder med os, får du en dedikeret samarbejdspartner, som har en dokumenteret historik i at hjælpe kunder med at få succes på både Google Ads og Facebook Ads.

remixbysofie - reference - the online gurus
0 x
ROAS

The Online Gurus har virkelig hjulpet mig og min forretning med at vækste. Jeg har især tjent gode penge op til juletid, hvor The Online Gurus hjalp mig med at skalere mine kampagner. Jeg kan sagtens anbefale The Online Gurus til andre webshops, der også vil vækste deres online annoncering på Google Ads og Facebook Ads.

Ann-Sofie Munk Hansen
Indehaver af Remixbysofie.dk

0 kr
Pris Pr. Henvendelse

Jeg kan kun anbefale The Online Gurus for deres opfølgning og engagement. De viser stor indsigt i at optimere hjemmesider og synlighed på Google, og så til ganske rimelige priser.

Bjørn Sørensen
Indehaver af OneMobility

+ 0 %
Øget ROAS

Vi kan kun anbefale The Online Gurus, fordi de har lavet et kæmpe stort og flot arbejde for vores forretning. Vi er en relativt nystartet webshop, og i det sidste 3 år har vi ikke kunne finde den rigtig løsning med vores markedsføring.

Hubert Andrzejewski
Indehaver af Ægtelammeskind.dk

Bestil din gratis analyse i dag

Få professionel indsigt i din virksomheds markedsføringspotentiale og bestil en gratis analyse og hør om, hvordan du vækster dine online salg, eller genererer flere leads til din virksomhed.

Ganske Gratis!
(Værdi: 2000 kr.)

Udfyld kontaktformularen!

Skriv kort om din forretning/udfordring!

Vi ringer til dig indenfor 24 timer!