The Online Gurus' referencer

Vi har arbejdet med mange forskellige slags kunder. Læs nedenfor, hvad de synes om deres oplevelse med The Online Gurus.

One Mobility, Bilforhandler i Ballerup

'Jeg kan kun anbefale The Online Gurus for deres opfølgning og engagement. De viser stor indsigt i at optimere hjemmesider og synlighed på Google, og så til ganske rimelige priser.'

Bjørn Sørensen
Indehaver

One Mobility- Kundecases - The Online Gurus
Resultater

0 +

Antal Konverteringer (Leads)

0 %

Konverteringsrate

0 kr

Kost pr. Konvertering
  • Google Ads
  • SEO

NPInvestor, Copy Trading Platform

'Vi er utroligt glade for vores samarbejde med The Online Gurus. De er et par super professionelle fyre, som eksekverer lynhurtigt og effektivt. Vi har tidligere selv forsøgt os med annoncering via Google, hvilket er en omfattende process, hvor der er ekstremt mange variabler at tage hensyn til. The Online Gurus kender Google indefra, hvilket virkelig kan mærkes.

Udover at være verdensmestre til Google, er de også fantastiske til at sætte sit ind i vores kunders behov og adfærd. Det mærkes ikke kun på konverteringsraten, men gør også at man får leveret et skarpere produkt til kunden i sidste ende.

Efter vi startede samarbejdet med The Online Gurus, er vores totale konverteringer er steget med 90.0%. Klikkonverteringsraten er steget med 205.2%. Mens prisen er faldet med 21.5%.'

Jesper Bender
CTO

NPInvestor- Kundecases - The Online Gurus
Resultater

Fra begyndelsen af juli 2019 og cirka to ugers tid frem, der hjalp The Online Gurus NPInvestor med en aktieemission, der skulle få så mange kundeemner til at skrive sig op til at investere i NPInvestor aktier. Dette arbejde indebar en daglig dialog med NPInvestor omkring, hvordan det gik, samt hvad vi skulle gøre fremadrettet.

0 +

Antal Konverteringer (Leads)

0 %

Konverteringsrate

0 kr

Kost pr. Konvertering
  • Google Ads

FarmBackup, Digitale Arbejdssedler App

'Vores samarbejde med The Online Gurus har gjort, at vi har fået styr på vores Google annoncering. Folkene bag er dygtige eksperter, og deres fremgangsmåde er venlig og brugervenlig, så man som kunde hele tiden føler, man er oven på.'

Anders Knudsen
CMO

FarmBackup Task- Kundecases - The Online Gurus
Resultater

0 +

Antal Konverteringer

0 %

Konverteringsrate

0 kr

Kost pr. Konvertering
  • Google Ads

Kontakt os i dag

Send os en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt, så vi kan indlede en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vækste din forretning med online markedsføring.