The Online Gurus’ referencer

Vi har arbejdet med mange forskellige slags kunder og brancher. Se neden for hvilke typer kunder, og hvad de synes om deres oplevelse med The Online Gurus.

Udtalelser & Cases

Når du samarbejder med os, får du en dedikeret samarbejdspartner, som har en dokumenteret historik i at hjælpe kunder med at få succes på både Google Ads og Facebook Ads

onlinecargo - reference - the online gurus
+ 0 %
Stigning i omsætning

I cirka to år har The Online Gurus hjulet Onlinecargo.dk med at skaffe henvendelser via Google Ads. Dette har blandt andet medført, at vi fra 2020 til 2022 har vækstet med 100%. Og derfor vandt vi også Gazelle-prisen én gange. Derfor kan vi kun anbefale The Online Gurus til andre, der gerne vil have flere henvendelser via online annoncering og Google Ads.

Læs mere om denne case her.

Jannick Sloth
Indehaver af Online Cargo

stenhoej-hydraulik - reference - the online gurus
0
Årlig antal b2b-konverteringer

Når du arbejder med The Online Gurus, får du en fleksibel, gennemsigtig og præstationsorienteret partner – ikke bare endnu et anonymt bureau.

Læs mere om denne case her.

Mai Skare Jørgensen
Ansvarlige for markedsføring hos Stenhyd

remixbysofie - reference - the online gurus
0 x
ROAS

The Online Gurus har virkelig hjulpet mig og min forretning med at vækste. Jeg har især tjent gode penge op til juletid, hvor The Online Gurus hjalp mig med at skalere mine kampagner. Jeg kan sagtens anbefale The Online Gurus til andre webshops, der også vil vækste deres online annoncering på Google Ads og Facebook Ads.

Læs mere om denne case her.

Ann-Sofie Munk Hansen
Indehaver af Remixbysofie.dk

0 x
ROAS

Mine webshops har haft en omtumlet tilværelse med Google Ads-hjælp fra forskellige bureauer, men efter jeg har flyttet opgaven til The Online Gurus, kører det hele som smurt i olie. Salget brager derudaf, og jeg har travlt i kundebetjeningen, i pakkeriet og i bogføringen.

Læs mere om denne case her.

Mai-Britt Vaqué
Indehaver af Nauticumshop.dk

+ 0 %
Øget ROAS

Vi kan kun anbefale The Online Gurus, fordi de har lavet et kæmpe stort og flot arbejde for vores forretning. Vi er en relativt nystartet webshop, og i det sidste 3 år har vi ikke kunne finde den rigtig løsning med vores markedsføring.

Læs mere om denne case her.

Hubert Andrzejewski
Indehaver af Ægtelammeskind.dk

0 kr
Pris Pr. Henvendelse

Jeg kan kun anbefale The Online Gurus for deres opfølgning og engagement. De viser stor indsigt i at optimere hjemmesider og synlighed på Google, og så til ganske rimelige priser.

Bjørn Sørensen
Indehaver af OneMobility

+ 0 %
Stigning i Konverteringsraten

Efter vi startede samarbejdet med The Online Gurus, er vores totale konverteringer er steget med 90.0 %. Klikkonverteringsraten er steget med 205.2 %. Mens prisen er faldet med 21.5 %.

Jesper Bender
CTO af NPInvestor

0 kr
Kost pr. Konvertering

Vores samarbejde med The Online Gurus har gjort, at vi har fået styr på vores Google annoncering. Folkene bag er dygtige eksperter, og deres fremgangsmåde er venlig og brugervenlig, så man som kunde hele tiden føler, man er oven på.

Anders Knudsen
CEO for farmbackup.com

The Online Gurus - Online Markedsføring

Vi opdaterer og poster løbende de bedste succeshistorier fra kunder på den her side. Dog skal det siges, at bestemte markedsføringsresultater, eller en hvis performance kan aldrig garanteres.  Hvis du gerne vil vide om vi kan hjælp dig, så kontakt os for en gratis og uforpligtende snak og analyse af din virksomhed. 

Dariusz & Niels
Medejere af The Online Gurus

Kunder

Vi hjælper kunder indenfor rigtig mange forskellige brancher. Hvis du har den rigtige forretningsmodel, det rigtige produkt og en god hjemmeside kan vi med sikkerhed også hjælpe dig med at vækste gennem online markedsføring.

 Forneden kan du se de kunder vi arbejder med i øjeblikket, eller har hjulpet tidligere.

plantorama-logo-the-online-gurus
wafflebarons-logo-the-online-gurus
georg-boas-logo-the-online-gurus
amir-autoiophug-logo-the-online-gurus
cliento-logo-the-online-gurus
logo 1
remixbysofie - reference - the online gurus
operto - reference - the online gurus
onlinecargo - reference - the online gurus
Spenn - Referencer - The Online Gurus
HCA-Flyttefirma - referencer - the online gurus
stenhoej-hydraulik - reference - the online gurus
Campone - Rerefencer - The Online Gurus
Rhymerssnedkeri - Reference - The Online Gurus
Cool Sokker - Reference - The Online Gurus