Mød The Online Gurus

The Online Gurus blev stiftet i 2019 af to digitale nørder, Dariusz og Niels, der begge tidligere har arbejdet for Google. Nu hjælper de mindre virksomheder med at vækste omsætning med Google Ads og Facebook Ads.

Dariusz er den flersproget online guru som taler flydende dansk, engelsk, polsk og spansk. Han har salgshatten på med erfaringer fra flere forskellige IT virksomheder og startups, hvor han har hjulpet med salg og markedsføring fra ERP systemer til plugin løsninger. I dag er han The Online Gurus nørd med hænderne dybt i Google Ads og kundesalg, hvor han varetager alt fra strategi til eksekvering af kampagner online.

Niels er den guru, der har styr på det danske sprog. Han har tidligere arbejdet som skrivende journalist for flere dagblade, og har også stiftet et magasin omkring bæredygtighed, der hedder Balancee. Efter journalistikken fandt Niels online markedsføring og blev straks forelsket. Han har været involveret i en dansk startup, hvor han arbejdede med SEO, flyttede senere til Spanien for at arbejde med Google Ads, og nu er han medstifter af The Online Gurus.

The Online Gurus
- ikke som de andre

Er du træt af de store bureauer med lange bindinger og skyhøje timepriser uden, at du mærker der sker noget for din forretning?

Får du bare en faktura uden du rigtig ved hvad du betaler for, og du mærker ingen form for vækst for din virksomhed?

Så er det på tide, at du prøver at samarbejde med The Online Gurus. 

Hos os er du ikke bare et tal i et regneark, eller bare en “kunde mere” ud af 1000, men du er en unik samarbejdspartner, som vi dedikerer os til at arbejde for konstant for at vækste din omsætning gennem online annoncering.

Rapportering & 100 % gennemsigtighed

Vi er altid åbne omkring, hvad vi laver af arbejde, når vi har indgået et samarbejde. Dermed vil vi aldrig fakturere dig for timer, vi ikke har brugt på at arbejde for dig. Desuden, hvis ikke vi kan levere resultater for dig, vil vi fortælle det til dig, så du ikke betaler for noget, der ikke virker. Hvis vi indgår et løbende samarbejde vil du modtage ugentlige og månedlige rapporter som vi kan gennemgå med dig over skærmdeling, såfremt du ønsker det. Vi forsøger at lave rapporterne så ledt forståelig som muligt, men der indgår selvfølgelig en del data som du kan følge med i, og som vi med glæde forklare så du forstår så meget som muligt omkring din performance, og de eventuelle udfordringer der kan være.

Ingen lange bindinger

Vi er altid fleksible, så hvis du vil afbryde samarbejdet med os, gør vi det. Eller hvis du ønsker, at vi nedsætter vores indsats kan vi også imødekomme dette. Dermed kan du være sikker på, at du ikke er bundet på hænder og fødder i flere måneder og endda år. Vi anbefaler dog, at vi arbejder sammen i mindst 3 måneder, så vi har tid til at sætte dine online marketingskanaler op, indsamle data og optimerer din kampagner på baggrund af det. Ønsker du på et tidspunkt selv at køre videre, så kan vi lave en overlevering til dig, så du kan fortsætte på egen hånd fremover. Vi har kun 30 dages opsigelse + løbende måned.

Skræddersyede timepakker

Når vi indgår et samarbejde med dig, laver vi altid en skræddersyet timepakke, der ligepræcis passer til dit behov. Det vil sige du kan komme i gang selv med et lille budget, men vi anbefaler du kan spenderer ca. 3000 Kr. til klik per måned, og at vi kan yde en indsats på min. 2 timer per måned for, at det giver mening for dig og os at samarbejde sammen. Men vi er også meget fleksible omkring timepakkerne, så hvis du ikke vil binde dig til en fast samarbejdsplan, så kan vi også tilbyde ad-hoc ydelser, hvor vi kan fakturerer dig påbegyndt kvarter (15 min.) Kontakt os for for flere detaljer, så finder vi en samarbejdsmodel som kan passe til dine behov.

Løbende kontakt

Den eneste form for kontakt, som du har med os, er ikke bare en mail med den månedlige faktura. Vi holder kontakten med dig løbende, enten på mail, telefon eller via online møder. Det hele kommer an på hvordan det går med dine kampagner, og hvordan din omsætning udvikler sig på baggrund af vores aktivitetter. Vi mødes også online med vores kunder, hvor vi kigger dybt ind i kampagnerne sammen over skærmdeling. Dermed er du heletiden med på, hvad vi arbejder med. Og du kan give os feedback på vores arbejde.

Vi er Google Partner

Starter du et samarbejde med os, får du en række fordele, da vi er partner med Google. Læs om disse fordele her.