Mød The Online Gurus

The Online Gurus blev stiftet i 2018 af to digitale nørder, Dariusz og Niels, der begge tidligere har arbejdet for Google. Nu arbejde de med Google Ads og Facebook Ads.

Dariusz er den flersproget online guru som taler flydende dansk, engelsk, polsk og spansk. Han har salgshatten på med erfaringer fra flere forskellige IT virksomheder og startups, hvor han har hjulpet med salg og markedsføring fra ERP systemer til plugin løsninger. I dag er han The Online Gurus nørd med hænderne dybt i Google Ads og kundesalg, hvor han varetager alt fra strategi til eksekvering af kampagner online.

Niels er den guru, der har styr på det danske sprog. Han har tidligere arbejdet som skrivende journalist for flere dagblade, og har også stiftet et magasin omkring bæredygtighed, der hedder Balancee. Efter journalistikken fandt Niels online markedsføring og blev straks forelsket. Han har været involveret i en dansk startup, hvor han arbejdede med SEO, flyttede senere til Spanien for at arbejde med Google Ads, og nu er han medstifter af The Online Gurus.

The Online Gurus
- ikke som de andre

Er du træt af større bureauer, der bare tager dine penge? 

Får du bare en faktura hver måned, uden nogen form for vækst?

Så er det på tide, at du prøver at samarbejde med The Online Gurus. 

Hos os er du ikke bare et tal i et regneark, men du er en unik kunde, som vi vil gøre alt for at vækste gennem online annoncering.

100 % gennemsigtighed

Vi er altid åbne omkring, hvad vi laver af arbejde, når vi har indgået et samarbejde. Dermed vil vi aldrig fakturere dig for timer, vi ikke har brugt på at arbejde for dig. Desuden, hvis ikke vi kan levere resultater for dig, vil vi fortælle det til dig, så du ikke betaler for noget, der ikke virker.

Ingen lange bindinger

Vi er altid fleksible, så hvis du vil afbryde samarbejdet med os, gør vi det. Dermed kan du være sikker på, at du ikke er bundet på hænder og fødder i flere måneder og endda år. Vi anbefaler dog, at vi arbejder sammen i mindst 3 måneder, så vi har tid til at sætte dine online marketingskanaler op, lade dem køre noget tid, samt levere en overlevering til dig, så du kan fortsætte på egen hånd fremover. Vi har kun 30 dages opsigelse + løbende måned.

Skræddersyede timepakker

Når vi indgår et samarbejde med dig, laver vi altid en skræddersyet timepakke, der ligepræcis passer til dit behov. Dermed betaler du kun for det, som du skal betale for, således at du kan få succes med online markedsføring. Vores vejledende timepris er 670 kroner (90€) (uden moms med EU-vatnummer).

Løbende kontakt

Den eneste form for kontakt, som du har med os, er ikke bare en mail med den månedlige faktura. Vi holder kontakten med dig løbende, enten på mail, telefon eller via online møder. Dermed er du heletiden med på, hvad vi arbejder med. Og du kan give os feedback på vores arbejde.

Vi er Google Partner

Starter du et samarbejde med os, får du en række fordele, da vi er partner med Google. Læs om disse fordele her.