Kontakt os i dag

Send os en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt, så vi kan indlede en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vækste din forretning med online markedsføring.


F.A.Q.

Få svar på de mest almindelige spørgsmål omkring The Online Gurus, og hvordan vi arbejder, i vores F.A.Q. sektion nedenfor.

Hvad er jeres priser?

Der er ikke et afsnit på hjemmesiden med vores priser, fordi vi altid skræddersyer vores tilbud til den enkelte kunde. Efter vores første snak, sender vi et tilbud, som altid vil være til forhandling. Når begge parter er tilfredse, går vi videre med samarbejdet. Men som hovedregl tager vi 500 kroner i timen.

Er der binding på jeres kontrakter?

Vi binder dig aldrig til en aftale, der er længere end en måned, med mindre du selv ønsker det. Dette gør vi, fordi vi gerne vil tilbyde dig fleksibiliteten af at opsige vores samarbejde hurtigst muligt, hvis du ikke længere ønsker at arbejde med os. Men vi anbefaler, at vi arbejder sammen i minimum 3 måneder, fordi det betyder, at vi har tid nok til at lave det indledende arbejde samt levere en overlevering til dig bagefter som afslutning på samarbejdet.

Hvordan er jeres fakturering?

Når vi har indgået et samarbejde, som begge parter er tilfredse med, sender vi en accept på samarbejdet på mail, som I skal svare på. Når dette er gjort, sender vi en faktura til jer, og når betalingen er foretaget, begynder vi samarbejdet.

Hvor er virksomheden registreret?

Virksomheden er registreret i Spanien, nærmere betegnet Barcelona. Vi arbejdede begge for Google i Barcelona, og da vi gik solo, besluttede vi at oprette virksomheden hernede.

Hvilke former for online markedsføring laver I?

Vi er eksperter inden for alle former for online markedsføring, hvad end der er tale om betalt trafik på Google (Google Ads), eller SEO-optimering efter organisk trafik. Desuden kan vi også hjælpe dig med online markedsføring på sociale medier samt e-mail markedsføring.

Kan I også hjælpe med hjemmesider?

Vi har nogle dygtige samarbejdspartnere, der er specialister i at lave hjemmesider, især til WordPress. Desuden kan vi også, gennem vores samarbejdspartnere, hjælp dig med at lave eller redesigne webshops, så den lever op til moderne standarter.

Hvordan rapporterer I jeres resultater?

Hver måned sender vi en uddybende e-mail med seneste måneds resultater. Desuden gennemgår vi også i dybden, hvad strategien for næste måned skal være.

Kan I også hjælpe med oversættelsesopgaver?

Vi snakker mange forskellige sprog, og har et bredt netværk, hvorigennem vi kan hjælpe med oversættelsesopgaver i forbindelse med online markedsføring, enten in-house eller ved hjælp af vores samarbejdspartnere.