F.A.Q.

Få svar på de mest almindelige spørgsmål omkring The Online Gurus, og hvordan vi arbejder, i vores F.A.Q. sektion nedenfor.

Hvad er jeres priser?

Normalt skræddersyer vi altid vores priser til hver kunde, som henvender sig til os. Men som udgangspunkt er vores timepris 650 kroner.

Er der binding på jeres kontrakter?

Vi har ingen binding på vores kontrakter andet end løbende måned plus 30 dage. Vi anbefaler dog, at du som minimum arbejder med os i en periode på mellem 3-6 måneder, før at du endeligt kan vurdere vores arbejde.

Hvordan er jeres fakturering?

Når vi har indgået et samarbejde, som begge parter er tilfredse med, sender vi en accept af samarbejdet på mail, som I skal svare på. Når dette er gjort, sender vi en faktura til jer, og når betalingen er foretaget, begynder vi samarbejdet. Vi sender enten en faktura som PDF, eller vi sender en e-mail med betalingsplatformen Stripe, hvorigennem du skal indtaste dine kreditkortoplysninger.

Hvor er virksomheden registreret?

Virksomheden er registreret i Spanien, nærmere betegnet Barcelona. Vi arbejdede begge for Google i Barcelona, og da vi gik solo, besluttede vi at oprette virksomheden hernede. Men vi har et dansk telefonnummer, så du altid kan komme i kontakt med os.

Hvilke former for online markedsføring laver I?

Vi specialiserer os i Google Ads og Facebook Ads, fordi vi tror på, at det handler om at specialisere sig inden for denne branche.

Kan I også hjælpe med SEO, nye hjemmeside eller email markedsføring?

Vi har nogle dygtige samarbejdspartnere, som vi kan henvise dig til, hvis du søger hjælp til SEO, skal have ny hjemmeside eller webshop, eller hvis du skal have hjælp til email markedsføring.

Hvordan rapporterer I jeres resultater?

Hver måned sender vi en uddybende e-mail med seneste måneds resultater. Desuden gennemgår vi også i dybden, hvad strategien for næste måned skal være. Og endelig får du også en kort mail hver uge, så du altid er med på, hvordan det går med dine online markedsføring.

Kontakt os i dag

Send os en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt, så vi kan indlede en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vækste din forretning med online markedsføring.