Onlinecargo.dk

onlinecargo - reference - the online gurus

Dansk hjemmeside, der sælger fragtløsninger.

Resultater (januar 2022 – november 2022):

+ 0 %
Stigning i omsætning
0 kr
Kost pr. konvertering
0 %
Konverteringsrate

Hvordan gjorde vi det?

Vi har udbygget søgekampagner for hver ydelse samt suppleret med display-kampagner.

Setup & Strategi

Vi startede med at lave søgekampagner for hver af Onlinecargo's kerneydelser. Det vil sige alle former for transportydelser, såsom søfragt, luftfragt osv. Dette gjorde, at vi kunne styre budgetter for hver kampagne/ydelse, samt at vi kunne skrive annoncer, der målrettede sig til hver ydelse, og dermed skabe relevans mellem søgning og tekst i annoncerne.

Desuden, vi lavede også enkelte display-kampagner mod kerneydelser, og målrettede disse mod relevante målgrupper og hjemmesider. Og denne strategi supplerede vi også med en display remarketing-kampagne, hvor vi netop målrettede brugere, der har været forbi siden, men ikke konverteret.

Og endelig er vi pt. ved at teste en international kampagne rettet mod Tyskland. Målet er at fange trafik fra brugere, der søger at købe transport fra Tyskland og til Danmark.

Løbende Optimeringer

Vi har løbende fjernet irrelevante søgetermer fra hans søgekampagner, så hans annoncer kun bliver vist på relevante søgninger. Desuden har vi fundet nye relevante søgninger, som vi har budt ind på, og som også har givet ham konverteringer eller henvendelser.

Og vi har også løbende eksperimenteret med at bruge forskellige budstrategier, hvor målet var, at vi skulle have en så billig kost pr. konvertering som mulig. Det har primært været budstrategierne max. konverteringer og T-CPA, som vi har benyttet og testet.

Vi har også løbende justeret og testet forskellige annoncer med forskellige budskaber for at se, hvilke annoncer der gav flest konverteringer samt højest CTR.

Og endelig har vi arbejdet en del med hans displaykampagner, hvor vi bl.a. har lavet unikke bannere til hans ydelser og forretning. Løbende har vi eskluderet målretninger og placeringer, der ikke har virket for at få en så målrettet kampagne som muligt.

I cirka to år har The Online Gurus hjulet Onlinecargo.dk med at skaffe henvendelser via Google Ads. Dette har blandt andet medført, at vi fra 2020 til 2022 har vækstet med 100%. Og derfor vandt vi også Gazelle-prisen én gange. Derfor kan vi kun anbefale The Online Gurus til andre, der gerne vil have flere henvendelser via online annoncering og Google Ads.

Jannick Sloth

CEO af onlinecargo.dk

Se andre referencer

0 x
ROAS

Mine webshops har haft en omtumlet tilværelse med Google Ads-hjælp fra forskellige bureauer, men efter jeg har flyttet opgaven til The Online Gurus, kører det hele som smurt i olie. Salget brager derudaf, og jeg har travlt i kundebetjeningen, i pakkeriet og i bogføringen.

Læs mere om denne case her.

Mai-Britt Vaqué
Indehaver af Nauticumshop.dk

remixbysofie - reference - the online gurus
0 x
ROAS

The Online Gurus har virkelig hjulpet mig og min forretning med at vækste. Jeg har især tjent gode penge op til juletid, hvor The Online Gurus hjalp mig med at skalere mine kampagner. Jeg kan sagtens anbefale The Online Gurus til andre webshops, der også vil vækste deres online annoncering på Google Ads og Facebook Ads.

Læs mere om denne case her.

Ann-Sofie Munk Hansen
Indehaver af Remixbysofie.dk

+ 0 %
Stigning i Konverteringsraten

Efter vi startede samarbejdet med The Online Gurus, er vores totale konverteringer er steget med 90.0 %. Klikkonverteringsraten er steget med 205.2 %. Mens prisen er faldet med 21.5 %.

Jesper Bender
CTO af NPInvestor

0 kr
Kost pr. Konvertering

Vores samarbejde med The Online Gurus har gjort, at vi har fået styr på vores Google annoncering. Folkene bag er dygtige eksperter, og deres fremgangsmåde er venlig og brugervenlig, så man som kunde hele tiden føler, man er oven på.

Anders Knudsen
CEO for farmbackup.com

0 kr
Pris Pr. Henvendelse

Jeg kan kun anbefale The Online Gurus for deres opfølgning og engagement. De viser stor indsigt i at optimere hjemmesider og synlighed på Google, og så til ganske rimelige priser.

Bjørn Sørensen
Indehaver af OneMobility