Remixbysofie.dk

remixbysofie - reference - the online gurus

Dansk webshop der sælger produkter til hjem og køkken.

Resultater:

+ 0
Antal konverteringer
0 x
ROAS
0 kr
Konverteringsværdi (mio kr.)

Hvordan gjorde vi det?

Læs om, hvordan vi har skabt resultater for Remixbysofie.dk.

Setup & Strategi

Vi startede med at justere sporringen på siden. Vi skulle sikre os, at værdien hun solgte for stemte overens med den værdi, der stod i Google Ads. Desuden opsatte vi dynamiske værdier i Google Tag Manager, hvilket sørgede for, at hun opsamlede alle relevante informationer om de brugere, der besøgte hendes side.

Vi oprette et nyt Google shopping feed for hende, så hendes produkter havde alle relevante attributter, hvilket er vigtigt for en god performance på Google Ads. Desuden justerede vi hendes titler i feedet, så de fremstod bedst muligt.

Vi har sat nogle søgekampagner op for hende, der både byder ind på hendes brand-navn, men også på andre relevante søgetermer. Især fandt vi, at ét af hendes brands solgte særligt godt, og derfor fokuserede vi det meste af hendes budget på at annoncere for det.

Vi startede med at køre smart shopping for hende, som virkede virkelig godt. Vi justerede løbende kampagnerne, så vi fjerne produkter, som ikke konverterede. Og op til juletid, hvor hun solgte særdeles godt, der justerede vi budgettet, så vi øgede hende omsætning betydeligt.

Løbende Optimeringer

Vi har løbende fjernet irrelevante søgetermer fra hendes søgekampagner, så hendes annoncer kun bliver vist på relevante søgninger. Desuden har vi fundet nye relevante søgninger, som vi har budt ind på, og som også har givet hende salg.

I forhold til Smart Shopping, der har vi annonceret for alle hendes produkter som udgangspunkt, men vi har løbende eskluderet de produkter og kategorier, der ikke har givet hende en god ROAS.

The Online Gurus har virkelig hjulpet mig og min forretning med at vækste. Jeg har især tjent gode penge op til juletid, hvor The Online Gurus hjalp mig med at skalere mine kampagner. Jeg kan sagtens anbefale The Online Gurus til andre webshops, der også vil vækste deres online annoncering på Google Ads og Facebook Ads.

Ann-Sofie Munk Hansen

Indehaver af Remixbysofie.dk

Se andre referencer

+ 0 %
Øget ROAS

Vi kan kun anbefale The Online Gurus, fordi de har lavet et kæmpe stort og flot arbejde for vores forretning. Vi er en relativt nystartet webshop, og i det sidste 3 år har vi ikke kunne finde den rigtig løsning med vores markedsføring.

Læs mere om denne case her.

Hubert Andrzejewski
Indehaver af Ægtelammeskind.dk

0 x
ROAS

Mine webshops har haft en omtumlet tilværelse med Google Ads-hjælp fra forskellige bureauer, men efter jeg har flyttet opgaven til The Online Gurus, kører det hele som smurt i olie. Salget brager derudaf, og jeg har travlt i kundebetjeningen, i pakkeriet og i bogføringen.

Læs mere om denne case her.

Mai-Britt Vaqué
Indehaver af Nauticumshop.dk

0 kr
Pris Pr. Henvendelse

Jeg kan kun anbefale The Online Gurus for deres opfølgning og engagement. De viser stor indsigt i at optimere hjemmesider og synlighed på Google, og så til ganske rimelige priser.

Bjørn Sørensen
Indehaver af OneMobility

+ 0 %
Stigning i Konverteringsraten

Efter vi startede samarbejdet med The Online Gurus, er vores totale konverteringer er steget med 90.0 %. Klikkonverteringsraten er steget med 205.2 %. Mens prisen er faldet med 21.5 %.

Jesper Bender
CTO af NPInvestor

0 kr
Kost pr. Konvertering

Vores samarbejde med The Online Gurus har gjort, at vi har fået styr på vores Google annoncering. Folkene bag er dygtige eksperter, og deres fremgangsmåde er venlig og brugervenlig, så man som kunde hele tiden føler, man er oven på.

Anders Knudsen
CEO for farmbackup.com