Nauticumshop.dk

Dansk webshop der sælger nautiske og maritime produkter.

Resultater:

+ 0
Antal konverteringer
0 x
ROAS
+ 0 kr
Konverteringsværdi (mio kr.)

Hvordan gjorde vi det?

Læs om, hvordan vi har skabt resultater for Nauticumshop.dk.

Nauticum - reference - the online gurus

Setup & Strategi

Vi startede med at justere sporringen på siden. Vi skulle sikre os, at værdien hun solgte for stemte overens med den værdi, der stod i Google Ads. Desuden opsatte vi dynamiske værdier i Google Tag Manager, hvilket sørgede for, at hun opsamlede alle relevante informationer om de brugere, der besøgte hendes side.

Vi oprette et nyt Google shopping feed for hende, så hendes produkter havde alle relevante attributter, hvilket er vigtigt for en god performance på Google Ads. Desuden justerede vi hendes titler i feedet, så de fremstod bedst muligt.

Vi har sat nogle søgekampagner op for hende, der både byder ind på hans brand-navn, men også på andre relevante søgetermer. Vi har løbende justeret søgekampagnerne, så vi kun annoncerede for de produkter, der giver en god ROAS.

Vi startede med at køre smart shopping for hende, som virkede virkelig godt. Vi justerede løbende kampagnerne, så vi fjerne produkter, som ikke konverterede. Men efter det blev annonceret, at smart shopping ville blive erstattet af Performance Max, begyndte vi med at opsætte disse kampagner for hende. Vi udbytter nu løbende asset groups for de produkter-typer, der sælger godt for hende.

Løbende Optimeringer

Vi har løbende fjernet irrelevante søgetermer fra hendes søgekampagner, så hendes annoncer kun bliver vist på relevante søgninger. Desuden har vi fundet nye relevante søgninger, som vi har budt ind på, og som også har givet hende salg.

I forhold til Smart Shopping, der har vi annonceret for alle hendes produkter som udgangspunkt, men vi har løbende eskluderet de produkter og kategorier, der ikke har givet hende en god ROAS. I forhold til Performance Max, der har vi løbende udbygget asset groups for de af hendes produkter og produkt-grupper, der giver en god ROAS.

Mine webshops har haft en omtumlet tilværelse med Google Ads-hjælp fra forskellige bureauer, men efter jeg har flyttet opgaven til The Online Gurus, kører det hele som smurt i olie. Salget brager derudaf, og jeg har travlt i kundebetjeningen, i pakkeriet og i bogføringen. Så er det sjovt at have webshops.

Som noget nyt overtager de også min markedsføring på SoMe, og det glæder jeg mig til at se resultatet af. Jeg får hver måned rapporter over hver webshops’ resultater, og de er lette at aflæse, så det er nemt at følge med, selvom man ikke selv har fingrene nede i arbejdet.

Mai-Britt Vaqué

Indehaver af Nauticumshop.dk

Se andre referencer

+ 0 %
Øget ROAS

Vi kan kun anbefale The Online Gurus, fordi de har lavet et kæmpe stort og flot arbejde for vores forretning. Vi er en relativt nystartet webshop, og i det sidste 3 år har vi ikke kunne finde den rigtig løsning med vores markedsføring.

Læs mere om denne case her.

Hubert Andrzejewski
Indehaver af Ægtelammeskind.dk

0 kr
Kost pr. Konvertering

Vores samarbejde med The Online Gurus har gjort, at vi har fået styr på vores Google annoncering. Folkene bag er dygtige eksperter, og deres fremgangsmåde er venlig og brugervenlig, så man som kunde hele tiden føler, man er oven på.

Anders Knudsen
CEO for farmbackup.com

remixbysofie - reference - the online gurus
0 x
ROAS

The Online Gurus har virkelig hjulpet mig og min forretning med at vækste. Jeg har især tjent gode penge op til juletid, hvor The Online Gurus hjalp mig med at skalere mine kampagner. Jeg kan sagtens anbefale The Online Gurus til andre webshops, der også vil vækste deres online annoncering på Google Ads og Facebook Ads.

Læs mere om denne case her.

Ann-Sofie Munk Hansen
Indehaver af Remixbysofie.dk

+ 0 %
Stigning i Konverteringsraten

Efter vi startede samarbejdet med The Online Gurus, er vores totale konverteringer er steget med 90.0 %. Klikkonverteringsraten er steget med 205.2 %. Mens prisen er faldet med 21.5 %.

Jesper Bender
CTO af NPInvestor

0 kr
Pris Pr. Henvendelse

Jeg kan kun anbefale The Online Gurus for deres opfølgning og engagement. De viser stor indsigt i at optimere hjemmesider og synlighed på Google, og så til ganske rimelige priser.

Bjørn Sørensen
Indehaver af OneMobility