Ægtelammeskind.dk

Dansk webshop der sælge lammeskind og skind-produkter.

Resultater:

Øget Omsætning
+ 0 %
ROAS
+ 0 %
Gns. Kost pr. Konvertering
0 kr

Hvordan gjorde vi det?

Virksomheden kørte med negativ ROI pga. af lav ROAS og der skulle handles hurtigt. Samme strategi eksekveret på 3 konti mod 3 lande: DK, SE og NO.

Ægtelammeskind - reference - the online gurus

Setup & Strategi

Vi startede med at opsætte DK kontoen, hvor vi fokuserede på at kost per konvertering ned og ROAS op. Det er især omkring lav sæson, som løber over sommeren er der var udfordringer, så der skal der køres lav budgetter og bud nemlig for at sikre en positiv ROAS på over 6X.

Vintersæson derimod handler om at skalere hele tiden kampagnerne ved at gradvist hæve budgetterne mens konverteringsvolumen stiger og fastholde en ROAS på min. 6X for kunden samtidigt med at omsætningen stiger..

Løbende Optimeringer

Vi har løbende fjernet irrelevante søgetermer fra hans søgekampagner, så hans annoncer kun bliver vist på relevante søgninger. Desuden har vi fundet nye relevante søgninger, som vi har budt ind på, og som også har givet ham salg.

I forhold til Google Shopping og Performance Max, der har vi primært fokuseret på hans top-sælgende produkter, som har drevet det meste af hans omsætning. Mens andre lammeskind samt underkategorier har fået mindre budget i Google Ads. På den måde har vi både kunne sikre en god salgsvolumen og en fornuftig ROAS.

Efter DK kontoen var begyndt at køre med en stabil ROAS rullede vi nøjagtige samme setup ud mod Norge og Sverige, og her slå vi rekord for Hubert i 2020 hvor alene i Norge blev omsætningen det første vinterkvartal 4X.

Vi forsøger altid at automatisere så meget som muligt ved at bruge Google smart algoritmer, og for Hubert har det været en Success indtil videre, hvor vi hele tiden juster ROAS og CPA mål samtidigt med at vi kan fokusere på annoncekvalitet og løbende website sparring med kunden

Vi kan kun anbefale The Online Gurus, fordi de har lavet et kæmpe stort og flot arbejde for vores forretning. Vi er en relativt nystartet webshop, og i det sidste 3 år har vi ikke kunne finde den rigtig løsning med vores markedsføring.

I det sidst 3 år er vores firma eksploderet fra et lille garage-firma til det største Skandinavisk firma i sin branche, men desvære steg vores omkostninger til markedsføring også til et niveau, hvor firmaet ikke kunne holde til det. Men så fandt vi The Online Gurus, som har optimeret vores Google Ads, og vores markedsføringsomkostninger er falde markant.

Eksempelvis brugte vi før 2.5000 kr. på markedsføring og vi fik kun 10.000 kr. ind i omsætning. Med The Online Gurus får vi 10.000 kr. ind som omsætning og betaler kun 500 kr. for det. Og vores ROAS er dermed steget fra 4 til 20 gange gennem markedsføring.

Så, vores samarbejde med The Online Gurus giver os flere penge i kasse, som også har betydet mere luft i økonomien og mere plads til udvikling. Jeg kan varm anbefaler dem. Mange tak The Online Gurus!!!!

Hubert Andrzejewski

Indehaver af Ægtelammeskind.dk

Se andre referencer

ROAS
0 x

Mine webshops har haft en omtumlet tilværelse med Google Ads-hjælp fra forskellige bureauer, men efter jeg har flyttet opgaven til The Online Gurus, kører det hele som smurt i olie. Salget brager derudaf, og jeg har travlt i kundebetjeningen, i pakkeriet og i bogføringen.

Læs mere om denne case her.

Mai-Britt Vaqué
Indehaver af Nauticumshop.dk

remixbysofie - reference - the online gurus
ROAS
0 x

The Online Gurus har virkelig hjulpet mig og min forretning med at vækste. Jeg har især tjent gode penge op til juletid, hvor The Online Gurus hjalp mig med at skalere mine kampagner. Jeg kan sagtens anbefale The Online Gurus til andre webshops, der også vil vækste deres online annoncering på Google Ads og Facebook Ads.

Læs mere om denne case her.

Ann-Sofie Munk Hansen
Indehaver af Remixbysofie.dk

Stigning i Konverteringsraten
+ 0 %

Efter vi startede samarbejdet med The Online Gurus, er vores totale konverteringer er steget med 90.0 %. Klikkonverteringsraten er steget med 205.2 %. Mens prisen er faldet med 21.5 %.

Jesper Bender
CTO af NPInvestor

Kost pr. Konvertering
0 kr

Vores samarbejde med The Online Gurus har gjort, at vi har fået styr på vores Google annoncering. Folkene bag er dygtige eksperter, og deres fremgangsmåde er venlig og brugervenlig, så man som kunde hele tiden føler, man er oven på.

Anders Knudsen
CEO for farmbackup.com

Pris Pr. Henvendelse
0 kr

Jeg kan kun anbefale The Online Gurus for deres opfølgning og engagement. De viser stor indsigt i at optimere hjemmesider og synlighed på Google, og så til ganske rimelige priser.

Bjørn Sørensen
Indehaver af OneMobility